wpadam do Ciebie z rewizytą i bardzo mi się tu podoba ,jak na mieszkanie w bloku jak Ty pomieścisz tyle piękności i to wcale nie małych
 wpadam do Ciebie z rewizytą i bardzo mi się tu podoba ,jak na mieszkanie w bloku jak Ty pomieścisz tyle piękności i to wcale nie małych 

pięknie, zielono, bujnie, kwitnąco, dowcipnie i te zwierzaki
 pięknie, zielono, bujnie, kwitnąco, dowcipnie i te zwierzaki  co do strat w roślinach - to rozumiem, sama mam niejedną na sumieniu... ale ludzi kradnących rośliny z działek i klatek schodowych- nie... szczerze współczuje... jak to gdzieś na wątku przeczytałam- ludzie to nie rośliny- z czubków nic nie urośnie
  co do strat w roślinach - to rozumiem, sama mam niejedną na sumieniu... ale ludzi kradnących rośliny z działek i klatek schodowych- nie... szczerze współczuje... jak to gdzieś na wątku przeczytałam- ludzie to nie rośliny- z czubków nic nie urośnie 

Toć to już Wiosna 2016 a tu jeszcze żadnych fotek?
 Toć to już Wiosna 2016 a tu jeszcze żadnych fotek?