http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=49659

nie mam kompletnie pomysłu... bardzo proszę o jakieś porady.
 nie mam kompletnie pomysłu... bardzo proszę o jakieś porady. 

(ile ona ma cm wysokości) mogę ją wystawić na działkę, na pewno znajdzie się miejsce gdzie cały dzień będzie w słońcu, w sumie żałuję, że tego nie zrobiłam w tym roku ale myślałam, ze pare godzin słońca dziennie na balkonie jej wystarczy.. jednak nie wystarczyło
 (ile ona ma cm wysokości) mogę ją wystawić na działkę, na pewno znajdzie się miejsce gdzie cały dzień będzie w słońcu, w sumie żałuję, że tego nie zrobiłam w tym roku ale myślałam, ze pare godzin słońca dziennie na balkonie jej wystarczy.. jednak nie wystarczyło   jak myślisz wystawić ją jeszcze w tym roku na działkę ? do września mogłaby postać, w sumie nie wiem czy coś to zmieni... w połowię września przeprowadzam się do nowego mieszkania, nie wiem czy będzie ciepłe czy zimne, więc nie wiem czy trzymać ją zimą w mieszkaniu (jeżeli tak to na jakim oknie?kuchnie mam od wschodu, pokoje na zachód) czy może wystawić na klatkę schodową?
  jak myślisz wystawić ją jeszcze w tym roku na działkę ? do września mogłaby postać, w sumie nie wiem czy coś to zmieni... w połowię września przeprowadzam się do nowego mieszkania, nie wiem czy będzie ciepłe czy zimne, więc nie wiem czy trzymać ją zimą w mieszkaniu (jeżeli tak to na jakim oknie?kuchnie mam od wschodu, pokoje na zachód) czy może wystawić na klatkę schodową?

Ale jak widać nie.
 Ale jak widać nie.