Marylko bardzo dziękujęmaryla-56_56 pisze:Dzidziu byłam, widziałam. Brak mi słów. Zaniemówiłam
 ale u Ciebie
 ale u Ciebie   
 Mnie tez się podoba, zobaczymy jak sobie poradziDorota71 pisze:Dzidziu ten ciemny pierwiosnek jest po prostu boooooski!

Aneczko ja je tez bardzo lubię oto dowód z 2014 i w tym roku też będąAnnes 77 pisze:Prymulki w lutym dodają nam skrzydeł,a ja czekam na bratki,jak tylko się pojawią na giełdzie to kupuję kilka sadzonek i na balkon.Lubię ich buźki,które uśmiechają się do mnie
 ja wole te drobniutkie
  ja wole te drobniutkie  

a brateczki
 a brateczki   ale gliniane kury i ...to chyba kaczka  to mnie po prostu powaliły na kolana
 ale gliniane kury i ...to chyba kaczka  to mnie po prostu powaliły na kolana   uwielbiam takie tarasowo-ogrodowe bibeloty
 uwielbiam takie tarasowo-ogrodowe bibeloty  

sama robiłaś czy  kupiłaś?
 sama robiłaś czy  kupiłaś?

Po prostu przed praca kupuję tam bułeczki i przy okazjiTolinka pisze:Dzidziu dobrze masz zaopatrzoną B piękne prymulki u mnie zostały już same ogryzki
 ogrodowo w łapki mi wpada
 ogrodowo w łapki mi wpada  

Ewuniu kupioneewunia7 pisze:
Dzidzia
Ogrodowa biżuteria - drób, wspaniała
sama robiłaś czy kupiłaś?

Ele masz pamięćewazawady pisze:Dzidziu, a czy w tym miejscu, gdzie teraz rośnie c. montana, nie rosła wcześniej wspaniała Aloha Boernera ?
Pamiętam, że kiedyś przemarzła Ci do kopca, i co nie odbiła ?
 tak w tym samym miejscu , aloha niby odrastała ale to już nie to i w końcu wysadziłam ją
 tak w tym samym miejscu , aloha niby odrastała ale to już nie to i w końcu wysadziłam ją   

Kury i inne "gadżety kobiety"Dorota71 pisze:Dzidziu, gdzie udało ci się znaleźć takie cudne kury?
 kupuje na giełdzie ogrodowe w Tychach przy każdej wizycie u siostry zawsze coś przywlokę
  kupuje na giełdzie ogrodowe w Tychach przy każdej wizycie u siostry zawsze coś przywlokę  

Takich róż się nie zapomina !!!
  Takich róż się nie zapomina !!!

nic nie mogę zrobić bo ciągle pada
  nic nie mogę zrobić bo ciągle pada  
  proszę
  proszę  

Słonko chętnie bym ci przesłała ale u mnie już od kilku dni tylko mgły i deszcz
 Słonko chętnie bym ci przesłała ale u mnie już od kilku dni tylko mgły i deszcz