Lilie podstawy uprawy,rozmnażanie z łusek i inne porady
-
- 200p
- Od: 15 paź 2008, o 10:12
- Kontakt:
-
- 200p
- Od: 15 paź 2008, o 10:12
- Kontakt:
- andowan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lip 2007, o 07:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Poczekaj aż Lukon Bulbs,czeska firma, wyda nowy katalog,zawsze mają parę
pozycji botanicznych.
Z niecierpliwością czekam na kwiaty białej perskiej fritilarii,cebule olbrzymie.[/quote]
Witam. Cebule białej fritillarii perskiej sprzedawał w sezonie jesiennym pan Jarosław Pajda po bardzo umiarkowanej ( jak zwykle) cenie. Rzeczywiście, cebule ogromne i zdrowe. Pozdrawiam. Ania
pozycji botanicznych.
Z niecierpliwością czekam na kwiaty białej perskiej fritilarii,cebule olbrzymie.[/quote]
Witam. Cebule białej fritillarii perskiej sprzedawał w sezonie jesiennym pan Jarosław Pajda po bardzo umiarkowanej ( jak zwykle) cenie. Rzeczywiście, cebule ogromne i zdrowe. Pozdrawiam. Ania
- andowan
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lip 2007, o 07:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiosenny katalog zamawiam od kilku lat pisząc na adres lukonbulbs@mybox.cz. Piszę po polsku i proszę o katalog "jaro 200...", podaję swój adres. Przysyłają na przełomie stycznia i lutego. Katalogów z lata, jesieni już w ten sposób nigdy nie otrzymałam choć kiedyś wysłałam pieniądze.ktoś pisze:A w tym Lukon Bulbs można kupić lilie ? Jak to zrobić ? Skąd wziąć katalog ?
Zaopatrywałam się w LUKON BULBS za pośrednictwem bardzo życzliwego znajomego (zresztą uczestnika tego forum) od kilku lat. Zdobyłam dzięki temu wiele wspaniałych roślin. Jednak zakupy zeszłoroczne i wiosenne z bieżącego roku okazały się absolutnym fiaskiem

"ktoś"- bardzo chętnie podzielę się z Tobą kilkoma odmianami lilii turbankowych z LUKON BULBS, które kupowałam wcześniej i które mi się bardzo ładnie rozmnożyły.