Aniu dobrze, że teraz pokazujesz swoje piękności, poprawisz nam nastrój. Nazbierało się pewnie sporo zdjęć. Lilia Muscadet w kępie cudna, pachniała pewnie z daleka. Niech Aneczka się boi konkurencji, powojniki w takiej liczbie i jak kwitły. Biały w donicy wyjątkowo piękny, a róże tylko podziwiać.
Soniu - dziękuję bardzo, ciesze się że zdjęcia kwiatów się podobają, zaczynam dopiero przygodę z ogrodem to znaczy jestem raczkująca w temacie, ale kiedyś też nie umiałam chodzić więc szansa na piekny ogród jest.
Ewuś - szukaj zdjęć bo jedno tylko dałaś z werbena i to jeszcze bokiem.
-- 3 lut 2016, o 20:35 --
Soniu a czemu Twój wątek jest zamknięty i nie ma nowego?
Anuleczka ale piękny powojnikowy festiwal. Bardzo się cieszę, że rozkochały i Ciebie.
Śliczności pokazałaś. A jak radziłaś sobie z uwiądem? A może wcale go nie było?
-- 3 lut 2016, o 21:38 --
No i masz obiedkę szerokolistną! Ona i ostnica to jedyne trawy które koniecznie muszę w tym roku do siebie zaprosić. Te dwie, żadnych już innych. Nie mieszczę się.
Aneczko powojniki nie wszystkie pokazałam, zgłupiałam po prostu na ich punkcie. Uwiąd wystąpił tylko na jednym i to zaraz na początku wegetacji potem powojniczek odbił i uwiąd już nie pokazał się nigdzie na szczęście. W tym roku już dokupiłam kolejne, bo tak mnie oczarowały. Zachorowałam też na piwonie, nakupowałam ich sporo ale nie wszystkie mi zakwitły w zeszłym sezonie. Oto kilka, którymi mogłam nacieszyć oko.
Witaj Anido w moim ogrodzie. Nawet najmniejszy kawałek ziemi może być rajem. Ja czasami myślę że mniejszy ogród łatwiej i szybciej można cudnie zagospodarować. ja mam duży i nie mogę go ogarnąć od 6 lat ale z czasem będzie tu mój raj na ziemi. Dziękuję Ci za odwiedziny i zapraszam częściej.
Anulka no to musisz mieć super rękę i ziemię do powojników. Chwal się jakie teraz zamówiłaś.
Fuksiaro z hektarami tez bym chętnie piwonii nasadziła.
I nie pisz, że tu będzie kiedyś Twój raj na ziemi. bo już jest, ino nie rozrośnięty jeszcze.
Aniu i ja do Ciebie trafiłam
Przeczytałam tylko pierwsze strony Twojego wątku i powiem Ci, że jest pięknie u Ciebie Teraz muszę już uciekać po synka do przedszkola ale na pewno wrócę do Ciebie i prześledzę resztę stron
Ania Ty "skromniacho "jedna jeszcze nawet nie marzę o tym co już posiadasz ,przepiękne zdrowe różne odmiany do tej pory podobały mi się tylko pełne róże po twoich zdjęciach zapragnęłam tych drobnych ,niepełnych a na koperkową piwonię to mam smaka już dawno tylko jeszcze mnie na nią nie stać,cudnie u ciebie jest tylko widzieć to na żywo nie trzeba wczasów. Jeszcze idę nacieszyć oczy twoimi kwiatami. Dziękuję za czarujące widoki.