U mnie podobnie rano miałam biało ale już śnieg ginie i jakaś mżawka leci

Piękne brateczki - jeszcze chwilka i będziemy je w realu oglądać
 Psi ząb też mam tylko nie pamiętam gdzie posadziłam
 Słoneczka
 i zdrówka życzę
 i zdrówka życzę  

i zdrówka życzę
 i zdrówka życzę  

)Nadzieja umiera ostatnia...
 )Nadzieja umiera ostatnia...
 Od trzech m-cy nie rozstaję się z tranem i majerankiem oraz smaruję sobie piersiczki gęsiną z rycyną. Te zabiegi wszystkie w strachu aby cosik się nie przyplątało a jeszcze teraz w Krakowie grypa świńska podobno zagościła
 Od trzech m-cy nie rozstaję się z tranem i majerankiem oraz smaruję sobie piersiczki gęsiną z rycyną. Te zabiegi wszystkie w strachu aby cosik się nie przyplątało a jeszcze teraz w Krakowie grypa świńska podobno zagościła   Na wirusa jednak chyba nie ma rady.....
 Na wirusa jednak chyba nie ma rady.....

Psi ząb miałam przesadzić, ale zapomniałam zaznaczyć gdzie rośnie
  Psi ząb miałam przesadzić, ale zapomniałam zaznaczyć gdzie rośnie  

Taki to był rok, więc niech sypie i leje
  Taki to był rok, więc niech sypie i leje 
 Twoje smarowanko zabrzmiało apetycznie chociaż wiem doskonale o co chodzi
 Twoje smarowanko zabrzmiało apetycznie chociaż wiem doskonale o co chodzi  Mieszam moimi roślinami i dzięki temu znajduję miejsce na coraz to nowe, właśnie wypatrzyłam grządkę na nowe nasadzenia ale na tą ilość nasion musi być
 Mieszam moimi roślinami i dzięki temu znajduję miejsce na coraz to nowe, właśnie wypatrzyłam grządkę na nowe nasadzenia ale na tą ilość nasion musi być  Pogoniłaś mnie do Google  z tym borokiem
 Pogoniłaś mnie do Google  z tym borokiem  o teściowej to znane
  o teściowej to znane  
  oj ciężko dzisiaj było, bo wyruszyłam z domu. Musiałam kupić coś do postawienia się na nogi, a M zupełnie inaczej widzi takie zakupy
 oj ciężko dzisiaj było, bo wyruszyłam z domu. Musiałam kupić coś do postawienia się na nogi, a M zupełnie inaczej widzi takie zakupy  I powiem krótko obawiałam się, ale Glucardiamid pomógł i dałam radę
  I powiem krótko obawiałam się, ale Glucardiamid pomógł i dałam radę  Teraz to już będzie coraz lepiej
 Teraz to już będzie coraz lepiej  

Zaczyna się
  Zaczyna się  

jakie cudne zdjęcie z chabrami
 jakie cudne zdjęcie z chabrami   

dobrze, że zajrzałam. Patrząc na Twoje wspominki , przypomniałam sobie, że miałam w planach malwy, morze barwnych malw pod płotem.
  dobrze, że zajrzałam. Patrząc na Twoje wspominki , przypomniałam sobie, że miałam w planach malwy, morze barwnych malw pod płotem. .
 .

Zdjęcie ze zbożem i motylkami bardzo ładne.
  Zdjęcie ze zbożem i motylkami bardzo ładne.  A Twojej lobelii nie widziałem, swoją dziś wysiałem.
 A Twojej lobelii nie widziałem, swoją dziś wysiałem.  

Nasion nie stratyfikuję
  Nasion nie stratyfikuję  

Natura najpiękniejsza
  Natura najpiękniejsza  
  żartowałam
   żartowałam  Przepadła albo gdzieś wpadła, pewnie dlatego że dziesiątki razy przerzucam te pudełka i segreguję.  Notuj sobie te roślinki, bo jak trzeba będzie coś na wiosnę powymieniać to musi być miejsce
  Przepadła albo gdzieś wpadła, pewnie dlatego że dziesiątki razy przerzucam te pudełka i segreguję.  Notuj sobie te roślinki, bo jak trzeba będzie coś na wiosnę powymieniać to musi być miejsce  Ja też lubię chabry, a był rok że były i chabry i maki
  Ja też lubię chabry, a był rok że były i chabry i maki   
  Oczywiście na wstępie proszę mówmy sobie po imieniu, bo na FO już tak jest, że zwracamy się do siebie  bez względu na cokolwiek po imieniu
  Oczywiście na wstępie proszę mówmy sobie po imieniu, bo na FO już tak jest, że zwracamy się do siebie  bez względu na cokolwiek po imieniu  Dziękuję za ciepłe słowa pod adresem ogrodu  i mojej skromnej osoby
  Dziękuję za ciepłe słowa pod adresem ogrodu  i mojej skromnej osoby   oraz za życzenia zdrowia i ja Tobie życzę odzyskania w pełni sił do uprawiania swojego ogrodu. Zapraszam serdecznie do odwiedzania mnie i jak będziesz miała ochotę to możesz się pochwalić swoimi roślinami i warzywnikiem u mnie dopóki nie dojrzejesz do założenia własnego wątku
 oraz za życzenia zdrowia i ja Tobie życzę odzyskania w pełni sił do uprawiania swojego ogrodu. Zapraszam serdecznie do odwiedzania mnie i jak będziesz miała ochotę to możesz się pochwalić swoimi roślinami i warzywnikiem u mnie dopóki nie dojrzejesz do założenia własnego wątku