wszystkiego najpiękniejszego dla Babci mamy, wnusi i całej rodzinki;:138 Mój ogród na fotografii- część 9
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Mój ogród na fotografii- część 9
Bogusiu wspaniała nowina
wszystkiego najpiękniejszego dla Babci mamy, wnusi i całej rodzinki;:138

wszystkiego najpiękniejszego dla Babci mamy, wnusi i całej rodzinki;:138 -
aniap56
- 200p

- Od: 6 cze 2014, o 21:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No wielkie gratulacje BABCIU
Niech Michalinka rośnie zdrowo na pociechę babci i rodziców
Niech Michalinka rośnie zdrowo na pociechę babci i rodziców
- any57

- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wierzę!bwoj54 pisze: Radość moja nie zna granic !
Gratulacje dla rodziców i dziadków
- Tacca

- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Bogusiu, cieszę się razem z Tobą.
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Kochani, dziękuję serdecznie za gratulacje w imieniu własnym , dziadka i Rodziców.
Wyobraźcie sobie,ze nasza wnusia 13 letnia Paula zadzwoniła do mnie i pyta jak duża urodziła się Michalinka . Powiedziałam jej,ze 58 cm i waga 3,86 . Powiedziała , no dobrze i rozłączyła się. Po godzinie dzwoni druga babcia Pauli i mówi, "wiesz ,ze Paula była już w szpitalu,w odwiedzinach " Kupiła w Tesco body i smoczki i poszła odwiedzić kuzynkę. Stwierdziła,ze Michalinka zrobiła jej najwspanialszy prezent- urodziła się w dniu jej Imienin.Prawda,ze pięknie postąpiła. Wzruszyłam się!
Tereniu, Alu, Dorotko,Iwonko,Aniu,Andrzeju, Danusiu
dziękuję jeszcze raz 
Wyobraźcie sobie,ze nasza wnusia 13 letnia Paula zadzwoniła do mnie i pyta jak duża urodziła się Michalinka . Powiedziałam jej,ze 58 cm i waga 3,86 . Powiedziała , no dobrze i rozłączyła się. Po godzinie dzwoni druga babcia Pauli i mówi, "wiesz ,ze Paula była już w szpitalu,w odwiedzinach " Kupiła w Tesco body i smoczki i poszła odwiedzić kuzynkę. Stwierdziła,ze Michalinka zrobiła jej najwspanialszy prezent- urodziła się w dniu jej Imienin.Prawda,ze pięknie postąpiła. Wzruszyłam się!
Tereniu, Alu, Dorotko,Iwonko,Aniu,Andrzeju, Danusiu
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
aniap56
- 200p

- Od: 6 cze 2014, o 21:43
No to teraz Babcia Bogusia musi przygotować piękne powitanie na powrót DZIEWCZYNEK
Dobrze,że na razie prace w ogrodzie nam nie dokuczają
Jeszcze raz gratulacje dla całej rodzinki
- Mirabela
- 1000p

- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Witam szczęśliwą Babcię! Gratuluję! Ja także już czekam na wnusię lub wnusia ( jednego już mamy , ma 2 latka - w styczniu skończył). Czekamy na połowę lipca. 
- christinkrysia

- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Bogusiu gratuluję i ja - niech mama dochodzi do siebie po wielkim wysiłku, mała dzidzia dobrze się chowa a babcia Bogusia spokojnie nad tym wszystkim będzie czuwać
Gdy na świat przychodzi taki maluszek najbliżsi doświadczają wielkiego szczęścia, radości i ... nadziei ...
Wspomnienia lata piękne a na szkolenie w temacie różyczek poczekam.
Gdy na świat przychodzi taki maluszek najbliżsi doświadczają wielkiego szczęścia, radości i ... nadziei ...
Wspomnienia lata piękne a na szkolenie w temacie różyczek poczekam.
- bwoj54

O jak miło, mam kolejnych , wspaniałych gości
Aniu!Dziękujemy wszyscy za gratulacje
o tak, już w głowie tworzę scenariusz na powitanie dziewczynek. Muszę go przekonsultować z synem, ponieważ dziewczynki mają już swoje mieszkanko. Czekam na syna ,bo od rana do późnego wieczoru przebywa ze swoimi dziewczynkami w szpitalu.
Aniu , ja dzisiaj odbyłam długi rekonesans w ogrodzie. Było bardzo ciepło, choć bez słońca i wietrznie. Posiałam nawet szpinak .
Mireczko! U nas długa przerwa, pierwsza wnuczka, od starszego syna- już 13 latka i teraz taka kruszynka.
Babcia odmłodnieje
Pozdrawiam serdecznie.
Krysieńko!dziękuję. Czekamy z utęsknieniem na powrót Michalinki do domu
Dzisiaj próbowałam nagrać filmik instruktażowy komórką, nie bardzo mi wyszedł. W sobotę będzie już w domu Paula więc nagramy i zamieścimy. Posyłam serdeczności!
Aniu!Dziękujemy wszyscy za gratulacje
Aniu , ja dzisiaj odbyłam długi rekonesans w ogrodzie. Było bardzo ciepło, choć bez słońca i wietrznie. Posiałam nawet szpinak .
Mireczko! U nas długa przerwa, pierwsza wnuczka, od starszego syna- już 13 latka i teraz taka kruszynka.
Babcia odmłodnieje
Krysieńko!dziękuję. Czekamy z utęsknieniem na powrót Michalinki do domu
Dzisiaj próbowałam nagrać filmik instruktażowy komórką, nie bardzo mi wyszedł. W sobotę będzie już w domu Paula więc nagramy i zamieścimy. Posyłam serdeczności!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
- iwona0042

Bogusiu babcie tak mają, młodnieją przy każdym nowo narodzonym szczęściem
niech maleńka pięknie rośnie na pociechę dla dziadków i rodziców 
- gracha
- 1000p

- Od: 23 maja 2012, o 21:49
Gratuluję Bogusiu nowego szczęścia ,Michalinka niech zdrowo rośnie,na pociechę rodzicom i dziadkom,
ja mam dwie dziewczynki i dwóch chłopców,cała czwórka bardzo kochana
myślę że to jeszcze nie koniec...
ja mam dwie dziewczynki i dwóch chłopców,cała czwórka bardzo kochana
- bwoj54

Oj, Iwonko,nie mogę doczekać się powrotu naszych dziewczynek do domu. Może dzisiaj! O , właśnie przed chwilą zadzwonił telefon- będą już w domu dzisiaj
Grażynko! dziękuję serdecznie, wnuki to skarby! Własne dzieci kocha się ,ale wnuki jeszcze bardziej
Grażynko! dziękuję serdecznie, wnuki to skarby! Własne dzieci kocha się ,ale wnuki jeszcze bardziej
- iwona0042

Bogusiu, dzieci się kocha i wychowuje, a wnuki się kocha szaleńczo i rozpieszcza, od wychowywania są rodzice
, ja zawsze swoim tak powtarzam jak mówią, no widać u babci była, albo był, albo były 
- semper

- Od: 27 lis 2011, o 10:12
- bwoj54

Iwonko! zgadza się , ale trzeba też mieć na względzie to,aby rozpieszczać rozsądnie, z umiarem. Nasza kruszynka jest już w domku;:108
Jurku!dziękuję
za gratulacje. Nie obejrzę się i będzie wnusia z babcią śmigała po ogrodzie
Nasiona pierwszy raz mam z tej firmy, ale kupowałam u nich lilie i inne roślinki. Czekam na nowy katalog, wczoraj zamówiłam.
Przeglądałam ubiegłoroczny i to co wypisałam z ledwością zmieściło mi się na dwóch stronach A-4. Nie wiem czy kiedykolwiek miną mi te chciejstwa.
Jurku!dziękuję
Nasiona pierwszy raz mam z tej firmy, ale kupowałam u nich lilie i inne roślinki. Czekam na nowy katalog, wczoraj zamówiłam.
Przeglądałam ubiegłoroczny i to co wypisałam z ledwością zmieściło mi się na dwóch stronach A-4. Nie wiem czy kiedykolwiek miną mi te chciejstwa.