Moja działka - rydnor - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Moja działka - rydnor

Post »

Widzę,Geniu,że też Chodzisz późno spać,Kwiatki już chyba zabezpieczyłaś.Ale dzisiaj ponura pogoda,lepiej siedzieć w domu,dlatego siedzę już przy komputerze,muszę zobaczyć co u innych forumowiczów się dzieje.Pozdrawiam Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jeszcze wszystkich kwiatów nie zabezpieczyłam miałam to dziś zrobić ale jest duży wiatr i chyba nie wyjdę do ogrodu też siedzę przt komputerze

Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Rysiu. Jeszcze u siebie nie byłem żeby fotki pooglądać.
Dzięki że dla mnie je dodałeś. Kurcze jestem ciekaw co tym razem
Nam zaprezentowałeś. Oj pędzę do siebie bo nie wytrzymam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Geniu, żeby tylko wiatr,ale i deszcz,na Bałtyku sztorm.Jak jutro będzie ładnie,to może pojadę na działkę,chociaż liście zgrabić.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Krzysiu,odpisywałem Geni,jak Ty się wpisałeś,jaka pogoda u Ciebie,w Toruniu leje i wiatr.Jeszcze coś dla Ciebie znajdę.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jutro ma być słonecznie to może da się coś zrobić.
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No i zobaczyłam Toruń-bardzo zadbana ta ćwierćwieczna działka.Jeszcze tu będę.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Geniu,tylko,żeby całą noc nie lało.
Ewa Janina,Witam w Toruniu jak i na mojej działce,dzięki za uznanie,zapraszam.Pozdrowienia Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bliżej mam do sklepu z piernikami toruńskimi na ul. Grodzkiej, ale będę zaglądać częściej.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Ewa Janka;Ja mieszkam niedaleko fabryki pierników,od czasy do czasu, chodzimy z żoną do sklepu firmowego po słodkości,na pewno to samo kupisz w sklepie firmowym w Krakowie.Szczególnie latem, zapach pierników niesie się na całą dzielnicę.Pozdrawiam.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja mam w sąsiedniej kamienicy cukiernika,zwyciężą stale w konkursie na najlepsze pączki tłustoczwartkowe, a nam śmierdzi jego tłuszczem cukierniczym i nigdy ale to nigdy u niego nie kupujemy-cukiernia jest dwie uliczki dalej.
Zobaczę co jest w firmowym,bo zlecono mi nabyć na Łotwę pierniki katarzynki dla Kasi.Pierniki jakos lepiej się je jesienią i zimą.Ja wolę te z lukrem.
wrażenia ze sklepu opiszę.
Do Torunia jeżdziliśmy na UMK na wykłady ze Studium Podyplomowego, prof. Zin jakos to zalatwiał, ale się urwalo. Skrypty ciągle są przydatne.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Masakra u mnie deszcz dzisiaj pewnie popada :?
Oby tylko śniegu nie było :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
izabela1
50p
50p
Od: 9 lis 2008, o 21:21

Post »

Witaj Ryszardzie pospacerowałam ,pooglądałam.Bardzo mi się podoba-działeczka super,taka zadbana,widać ,że ogrom pracy wkładacie z żoną.Pieski syna przecudne,a i plenery bardzo ciekawe,zresztą więcej twoich fotek pooglądałam u Krzysia.Jak ty to robisz ,że masz na wszystko czas?Jak zaobserwowałam to w dzień działka czy jakieś wyjazdy ,potem telewizorek,ą potem komputer póżno w nocy .A śpisz czasem?Jestem pełna podziwu .POzdrawiam ciebie i całą twoją rodzinnkę.

Iza
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Ewa Janina;zgadzam się z Tobą,smród przepalonego oleju, nie dodaje chęci, do zakupów w danej cukierni.Należało by częściej wymieniać olej,ale wiadomo jak to jest.My z żoną,najbardziej lubimy,najzwyklejsze,nie polukrowane katarzynki.Ale wnuczki wolą w czekoladzie i z praliną.Jeżeli nie do UMK,to może kiedy uda się turystycznie odwiedzić Toruń.Chciałem Ciebie zachęcić do wklejania zdjęć,ciekawych miejsc z Krakowa.Wszyscy to robimy,przesyłając fotki do Krzysia "Kwitnące cudo".jego wątek.Pozdrawiam Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Moja działka - rydnor

Post »

Krzysiu;wreszcie Ciebie dopadł deszcz,bo Toruń był dość dobrze podlewany.bylem dzisiaj na działce,pogoda była ładna,deszcz poszedł do Ciebie,zgarnąłem trochę liści,zerwałem chryzantemy i do domu.Wkleję zdjęcia,to Zobacz jak u nas padało,a siebie samowyzwalaczem.Zobaczę co u Ciebie.Pozdrawiam Ryszard Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”