ale już coraz częściej spoglądam z tęsknotą za okno na mój ukochany ogród i śpiące w nim moje królewny...róże... moja miłość

To dobry czas...po świątecznej gonitwie i sylwestrowej zabawie można spokojnie usiąść i planować...uwielbiam to!!
 To dobry czas...po świątecznej gonitwie i sylwestrowej zabawie można spokojnie usiąść i planować...uwielbiam to!!  Ogród z roku na rok staje się coraz piękniejszy rośliny coraz bujniej kwitną i tworzą okazałe kępy,część z nich trzeba już odmładzać, część wymienić ,a na ich miejsce zaprosić nowe odmiany.Wraz z dojrzewaniem ogrodu ,dojrzewa ogrodniczka
 Ogród z roku na rok staje się coraz piękniejszy rośliny coraz bujniej kwitną i tworzą okazałe kępy,część z nich trzeba już odmładzać, część wymienić ,a na ich miejsce zaprosić nowe odmiany.Wraz z dojrzewaniem ogrodu ,dojrzewa ogrodniczka   sporo mnie nauczył ten mój mały kawałek ziemi cierpliwości,pokory bardziej go słucham i mu ufam i można powiedzieć że chyba się wreszcie dogadujemy
 sporo mnie nauczył ten mój mały kawałek ziemi cierpliwości,pokory bardziej go słucham i mu ufam i można powiedzieć że chyba się wreszcie dogadujemy   Róże....one dominują u mnie zdecydowanie i dlatego one są tematem mojego wątku.
 Róże....one dominują u mnie zdecydowanie i dlatego one są tematem mojego wątku.Witam serdecznie wszystkich w moim nowym wątku i zapraszam na chwilkę relaksu do mojego ogrodu,ja ze swojej strony będę się starała jak najbardziej go Wam umilać

Na początek ławeczka moje ulubione miejsce na upalne dni to tutaj siedzę i piję kawkę,tu szybko jest cień i przyjemny chłód ,a wszystko dopełnia zapach róż

Kilka ogólnych widoków

Mam nadzieję że części z Was przypomniałam troszkę mój ogród, a nowym gościom nakreśliłam mniej więcej jego wygląd i charakter...zapraszam wszystkich serdecznie

Udało mi się wskoczyć na pudło
  Udało mi się wskoczyć na pudło  

. Prawda, Twój ogród już dojrzały, róże w nim przecudne a na ławeczce można dostać zwrotu głowy od zapachu róż. Witaj kochana
 . Prawda, Twój ogród już dojrzały, róże w nim przecudne a na ławeczce można dostać zwrotu głowy od zapachu róż. Witaj kochana  

dla mnie jest jedną z najpiękniejszych róż w moim ogrodzie
 dla mnie jest jedną z najpiękniejszych róż w moim ogrodzie  

, a kwiaty ma
 , a kwiaty ma  
 i dobrze bo warto ją mieć w ogrodzie a na pewno u każdego znajdzie się taki kącik gdzie można ją wcisnąć,nacieszyć oczy jej kwitnieniem, a później podziwiać jak wypuszcza dłuuugaśne badyle i czekać z bijącym sercem na kolejne jeszcze bardziej obfite kwitnienie
 i dobrze bo warto ją mieć w ogrodzie a na pewno u każdego znajdzie się taki kącik gdzie można ją wcisnąć,nacieszyć oczy jej kwitnieniem, a później podziwiać jak wypuszcza dłuuugaśne badyle i czekać z bijącym sercem na kolejne jeszcze bardziej obfite kwitnienie