Moje Arboretum cz.4
- iwona0042
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje Arboretum cz.4
Ale fajna i praktyczna maszynka
no taką to można pielić 
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ano właśnie, taką można większy areał wyplewić z chwastów, u nas w każdej zagrodzie jest 
Z takim sprzętem na moich grządeczkach to bym na zakrętach nie wyrobiła
Zostaje mi tylko motyczka...
Karolinko Ewa ma rację - w sklepach zoologicznych wśród psich przysmaków są także świńskie uszy
Ale powiem Ci, ze przysmakiem mojego psa były.... penisy wołowe.....
I wcale sobie jaj nie robimy. Tylko musisz pójść do takiego prawdziwego zoologicznego, gdzie mają takie różne psie przysmaki.
Karolinko Ewa ma rację - w sklepach zoologicznych wśród psich przysmaków są także świńskie uszy
- Reniak

- Od: 6 cze 2009, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Karolinko znalazłam ten sprzęt w sklepie i już go zamawiam 
- karolacha

Renia jak już będziesz miała pokaż zdjęcia
sama jestem ciekawa, bo wydawało mi się ,że b. trudno o ten sprzęt. Ja mam stary . A jak się fachowo nazywa ? Super sprawa, zobaczysz jak szybko będzie szła robota 
-- 21 sty 2016, o 16:14 --
Vimen jak powiedziałam Stasiowi ,ze kupimy Bąblowi penisa , to od tej pory trzyma ręce na miejscu gdzie piłkarze przed karnym
A w ogóle jest oburzony
zwłaszcza, kiedy powiedziałam ,że wysterelizuję Bąbla to będę miała spokój z suczkami zza drogi. Jest oburzony--męska solidarność
boi się żebym Jego nie wysterelizowała
Chyba uciekną mi z Bąblem 
-- 21 sty 2016, o 16:14 --
Vimen jak powiedziałam Stasiowi ,ze kupimy Bąblowi penisa , to od tej pory trzyma ręce na miejscu gdzie piłkarze przed karnym
- Dorota71

- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Żebyś faktycznie któregoś dnia nie stwierdziła, że bojąc się o swoją męskość - nawiali. 
- Madziagos
- -Moderator Forum-.

- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Sterylizuj, sterylizuj, nie będzie uciekał i nie skończy pod kołami samochodu.
- karolacha

Madziu masz rację , u mnie droga wojewódzka, suki za drogą , będzie tak jak z kotkiem . Trudno, męskość to męskość ale ja chcę pieska
Dorotko oj nie nawali , ale ta męska solidarność 
- Reniak

- Od: 6 cze 2009, o 13:53
Też jestem za sterylizacją , jak poczuje zew natury ,to tyle go zobaczysz , wróci po 2 tygodniach (albo i nie ) złachmaniony .Co innego w mieście ,kiedy na spacer wychodzisz na smyczy i wracasz do domu .U Ciebie będzie cały czas na dworze , ani chybi , nie upilnujesz .
Urządzenie nazywa się opielacz ,polski producent , na allegroooo pełno , 3 końcówki do kompletu .
Urządzenie nazywa się opielacz ,polski producent , na allegroooo pełno , 3 końcówki do kompletu .
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Ale u ciebie sprzęty
można orać.
Ja kotkę będę sterylizować ale dopiero jak pierwszy miot będzie by nie chorowała.
.
Ja kotkę będę sterylizować ale dopiero jak pierwszy miot będzie by nie chorowała.
- ewa321

- Od: 5 lip 2014, o 17:13
Karolinko - świńskie uszy to jedno, ale dużo lepsze są,
sądząc po reakcji moich zaprzyjaźnionych pupili, wędzone uszy królicze
Dołączam do apelu - sterylizuj !!
Pamiętasz mojego maleńkiego, wypożyczonego 'stróża' doniczkowców ?
Uciekła mojej znajomej i zginęła pod kołami pędząc na ... psią randkę
sądząc po reakcji moich zaprzyjaźnionych pupili, wędzone uszy królicze
Dołączam do apelu - sterylizuj !!
Pamiętasz mojego maleńkiego, wypożyczonego 'stróża' doniczkowców ?
Uciekła mojej znajomej i zginęła pod kołami pędząc na ... psią randkę
Pozdrawiam i zapraszam
- karolacha

Ojej Ewa 321 pamiętam tego pieska , wielka szkoda, cudny był . Oj to mnie przekonałaś . Ja jestem przy samej drodze, będzie uciekał do suczek , wysterylizuję i koniec
dla jego i mojego dobra, bo bym nie przeżyła straty
Zresztą Pani weter. nie namawiała , ale też tak ostrzegała, że nie upilnuję jak w pobliżu będzie suczka
Matko. wędzone uszy królicze
czego to już nie wymyślą . Fajne to , ale mi się kojarzy z innym biednym zwierzęciam
Ale pobuszuję w sklepie zoo... 
-- 22 sty 2016, o 11:38 --
Kasiu tak moja córka zrobiła, jak si kotka okociła to potem wysterylizowała i ma spokój
A sprzętu muszę mieć , bo ogrodu ornego mam 10 arów, a całość działki 27 arów, to jest co obrabiać
-- 22 sty 2016, o 11:41 --
Renia o OPIELACZ , a widzisz, wiedziałam ,ze fachowo nazywa się inaczej , a te 3 końcówki to super sprawa. Muszę się temu przyjrzeć , przydałyby się inne końcówki do innych czynności. Nie wiedziałam ,ze takie coś jest
Super
A Bąbel będzie wysterylizowany, już jestem przekonana
Tylko kiedy? Ale weter. mi powie 
Matko. wędzone uszy królicze
-- 22 sty 2016, o 11:38 --
Kasiu tak moja córka zrobiła, jak si kotka okociła to potem wysterylizowała i ma spokój
A sprzętu muszę mieć , bo ogrodu ornego mam 10 arów, a całość działki 27 arów, to jest co obrabiać
-- 22 sty 2016, o 11:41 --
Renia o OPIELACZ , a widzisz, wiedziałam ,ze fachowo nazywa się inaczej , a te 3 końcówki to super sprawa. Muszę się temu przyjrzeć , przydałyby się inne końcówki do innych czynności. Nie wiedziałam ,ze takie coś jest
A Bąbel będzie wysterylizowany, już jestem przekonana
- iwona0042

No tak Karolka, ja mam co prawda pannę ale jest też wysterylizowana, i kotkę mam na wsi wysterylizowaną i kocura wykastrowanego, nie widać po nich żadnych zmian, a przynajmniej pewna jestem, że nie narobią mi niepotrzebnie kłopotu, choć Sonia miała dwa razy dzieci, raz 7, potem 11 sztuk, na szczęście udało się znaleźć im domy, ale już bym nie chciała więcej tak jak wtedy rozstawać się z maluchami, ale i szukać im domów, kotka na wsi też miała dzieci na szczęście 2 tylko to też mi się udało, i zaraz zrobiliśmy porządek z nią
ale miałam kiedyś, dawano temu pieska, który pędząc do panny, wpadł pod samochód i zginał na miejscu niestety 
- karolacha

no widzisz Iwonko i Twój zginął
bignac do panny. No już ja tego mojemu Bąblowi nie zafunduję. Sterylizacja i tyle . Ale kotka miała dzieci -11
no to nieźle
Też zawsze miałam koty , kociły się , ale zawsze ktoś brał a ja też zawsze miała ich kilka
Reniu znalazłam ten Opielacz na Allegro. Stasiu mówi ,że to taki jak nasz , też miał te dodatkowe nożyki, ale Stasiowi nie sprawdziły się , używa tylko do gracowania . Ale może Wam się przydadzą. Nasz miał jeszcze płóżyk
ale bral płytko i też był nie potrzebny. Zobaczysz jaki to pomocny sprzęt 
Reniu znalazłam ten Opielacz na Allegro. Stasiu mówi ,że to taki jak nasz , też miał te dodatkowe nożyki, ale Stasiowi nie sprawdziły się , używa tylko do gracowania . Ale może Wam się przydadzą. Nasz miał jeszcze płóżyk
- iwona0042

Kotka miała dwa, sunia miała 11, no miałam ja zagłostke, ale jak wszystkie pozbierałam i w domu na tapczanie puściłam, och jak to wyglądało cudnie, a wszystkie słodkie, kochane, jak ciężko było się z nimi rozstawać