Za oknem zimowo, ogród przykryty białym polarowym kocykiem
 Temperatura łaskawa -2 i nie pragnę więcej
 Temperatura łaskawa -2 i nie pragnę więcej  
 Iwonko ja do zaprzyjaźnionego muszę jechać z M autem osobowym np. po słomę więc wiesz potem jest brzdękanie ...te Twoje kury!
 worek z ziarnem też warzy, ale póki co daję radę. Jednak jakby do tego doszło siano a jeszcze budowa zagrody
  worek z ziarnem też warzy, ale póki co daję radę. Jednak jakby do tego doszło siano a jeszcze budowa zagrody   
 Joasiu trzeba było kontynuować rozmowę ....ale ja lubię, poza tym tam są irysy, liliowce, dalie coś by może wybrał
 Zapraszam kiedyś na jajecznicę
   Zapraszam kiedyś na jajecznicę  Kurek mam na dzień dzisiejszy 14 plus kogut!
 Kurek mam na dzień dzisiejszy 14 plus kogut!Beatko Ty ostatnio rozbawiona jak przystało na karnawał i słusznie jest czas pracy i czas zabawy

Ty się tu ze mnie nie nabijaj, bo bywając u Was powiększyłam listę o dobre 30 odmian, a ja dobrej ręki nie odrzucam. Jak się okaże, że mam inne smaki to za rok wypadną odmiany polecane przez Was, a jak nie...to się będę martwić za rok

Zaglądam cały czas tylko nie zawsze piszę, bo mam u siebie sporo pisania

Za oknem śliczny widoczek sypie równiutko śnieżek niczym w święta, ech chyba polubiłam wreszcie to białe

Wspaniałego weekendu forumowicze

wszędzie ponoć pada , a u mnie ani ciut ciut nie  ma ,bo co było to się roztopiło
 wszędzie ponoć pada , a u mnie ani ciut ciut nie  ma ,bo co było to się roztopiło   a od poniedziałku dzieciaki mają ferie i mogło by być biało
 a od poniedziałku dzieciaki mają ferie i mogło by być biało  
  Masz rację właściwie wszystkie kwiaty w większej grupie prezentują się lepiej dlatego niektórzy kupują po parę krzaków jednej róży, ale na to trzeba mieć dużo miejsca. Ja jestem z tych co kochają różnorodność
  Masz rację właściwie wszystkie kwiaty w większej grupie prezentują się lepiej dlatego niektórzy kupują po parę krzaków jednej róży, ale na to trzeba mieć dużo miejsca. Ja jestem z tych co kochają różnorodność  Przecież biała piwonia jest prześliczna
  Przecież biała piwonia jest prześliczna  i co różowej nie masz?
  i co różowej nie masz? Dzięki i ja Pozdrawiam i Was całuję
  Dzięki i ja Pozdrawiam i Was całuję   to niedobrze bo mrozami straszą, co prawda już trochę spuścili z tonu ale nawet -9 bez śniegu nie jest wskazane
  to niedobrze bo mrozami straszą, co prawda już trochę spuścili z tonu ale nawet -9 bez śniegu nie jest wskazane  ale to szkolne, a Twoje wnuki w przedszkolu to mają zajęcie
  ale to szkolne, a Twoje wnuki w przedszkolu to mają zajęcie 

Masz rację moje wnuki jeszcze w przedszkolu,ale jestem już po występach z okazji dnia  babci
 Masz rację moje wnuki jeszcze w przedszkolu,ale jestem już po występach z okazji dnia  babci 

, małe -4 i warstewka śniegu po prostu cudnie!
 , małe -4 i warstewka śniegu po prostu cudnie! do tego doszły papryki po ostatnim obfitym roku
  do tego doszły papryki po ostatnim obfitym roku  jak nie to będę siać, ale to znaczy że fajna roślinka
 jak nie to będę siać, ale to znaczy że fajna roślinka