Iwonko wiosna ...pachnąca na pewno,ale za oknami zima,od dwóch dni po południu pada śnieg,potem na to popada deszcz dobrze że temperatura w okolicy zera a nie na minusie,bo szklaneczka na chodnikach i drogach by była
Aniu ja wiem,że za te pieniądze nie jedna cebulka by była,ale te filiżanki są takie urocze
Czytam Wasze opinie na temat storczyków,zgadzam się z Jolą,często storczyk gubi kwiaty po przyniesieniu do domu ,zimą niesienie storczyka nawet z zabezpieczeniem to zabójstwo dla kwiatów ,nie oznacza to jednak Aniu że storczyk padnie,kwiatów co prawda nie będzie ale te następne już opadać nie będą więc nie można się zniechęcać
Dorotko jak można nie lubić żurawek,prawda?jak czytam takie opinie to bardzo się dziwię,przecież dzięki różnorodnej kolorystyce liści stanowią fantastyczną ozdobę każdego ogrodu,nawet jeśli miałyby być tylko wypełniaczem wśród innych roślin
Jestem w pracy-niestety-za oknem ciemno i w ogóle środek nocy dla mnie

jakaś depresyjna się robię ,odczuwam już brak słońca,świeżego powietrza w dużej dawce,ciepła,co roku to mamy o powtarzamy sobie ,że już niedługo ,że wytrzymamy,ale wytrzymać jest trudno ,może jak ten dłuuugi styczeń minie będzie już z górki ,miłego dnia dla Was