, te czerwone korale są pięknie, mam nadzieje, że patyczki przetrwają i będę miała takie korale u siebie
 , te czerwone korale są pięknie, mam nadzieje, że patyczki przetrwają i będę miała takie korale u siebie  
 A pomidorki jak możesz to podrzuć po 5 nasionek jakiś polnych

pyszne są
  pyszne są  
  Poza tym mam papryki własne, które w słoikach zamarynowałam octem jabłkowym i też wcinam!
  Poza tym mam papryki własne, które w słoikach zamarynowałam octem jabłkowym i też wcinam! To tak wciąga jak pomidory, kwiatki i wszystkie inne
  To tak wciąga jak pomidory, kwiatki i wszystkie inne   

Wszystko sieję taka już jestem Zosiasamosia
  Wszystko sieję taka już jestem Zosiasamosia  

Wiem co lubisz najbardziej z ogrodu!
 Wiem co lubisz najbardziej z ogrodu!  a jakbym jeszcze kozę miała
 a jakbym jeszcze kozę miała  

.
. 
 Mój już ma zamówione
   Mój już ma zamówione  

.
. .
.

w porównaniu z jesienią można coś wybrać
  w porównaniu z jesienią można coś wybrać  

Poza tym ciekawe iryski i cudne dalie...a miałam dalii nie kupować
  Poza tym ciekawe iryski i cudne dalie...a miałam dalii nie kupować  Najwyżej będą jeden sezon. A czerwony to Bez koralowy  'Plumosa Aurea'.
  Najwyżej będą jeden sezon. A czerwony to Bez koralowy  'Plumosa Aurea'. 

czy tak źle życzysz moim roślinkom
  czy tak źle życzysz moim roślinkom  Ja nawet muszę grządek bronić przed tymi grzebiącymi a co dopiero
  Ja nawet muszę grządek bronić przed tymi grzebiącymi a co dopiero   

Ja tez zaproponowałam żeby kupił lilie ale odparł ,że on nie lubi tych kwiatów .Co za dusigrosz
 Ja tez zaproponowałam żeby kupił lilie ale odparł ,że on nie lubi tych kwiatów .Co za dusigrosz  Szczęśliwe kurki .Ach swojskie jajeczka .Marysiu ile masz kurek?
 Szczęśliwe kurki .Ach swojskie jajeczka .Marysiu ile masz kurek?