aha , przecież mam za mały ogród i zamiast ozdobnych sadzę borówki i jagody kamczackie.
 aha , przecież mam za mały ogród i zamiast ozdobnych sadzę borówki i jagody kamczackie.A tak na poważnie muszę to przemyśleć bo jednak dają klimat ogrodowi
 śliczne Marysiu te krzewy.
 aha , przecież mam za mały ogród i zamiast ozdobnych sadzę borówki i jagody kamczackie.
 aha , przecież mam za mały ogród i zamiast ozdobnych sadzę borówki i jagody kamczackie. śliczne Marysiu te krzewy.

Piwoniowe poletko teraz śpi i tylko z ziemi kikutki wystają
 Piwoniowe poletko teraz śpi i tylko z ziemi kikutki wystają  ale przyjedziesz w czerwcu to będzie widok miły dla oka
 ale przyjedziesz w czerwcu to będzie widok miły dla oka  

Jaśmin to ciekawa roślina bo rośnie u mnie i za płotem w sąsiadów i ich i moje w niektórych latach pachnie intensywnie a w niektórych nie. Patyki wszelakie chętnie przyjmę
  Jaśmin to ciekawa roślina bo rośnie u mnie i za płotem w sąsiadów i ich i moje w niektórych latach pachnie intensywnie a w niektórych nie. Patyki wszelakie chętnie przyjmę  i ja Cię pozdrawiam
 i ja Cię pozdrawiam  

Marysiu jak traktujesz swoją?
  Marysiu jak traktujesz swoją?

Z czasem pewnie będzie się rozrastać,a ja tylko ciekawa jestem jak długo przyjdzie mi czekać na takie cudne widoki.No bo wiesz jak jest...chciałoby się na już
 Z czasem pewnie będzie się rozrastać,a ja tylko ciekawa jestem jak długo przyjdzie mi czekać na takie cudne widoki.No bo wiesz jak jest...chciałoby się na już  

, a skoro Iwonka cięcie wypróbowała to szkoda Twoich dla eksperymentu obcinać, Ty masz tam tyle miejsca że ją możesz puścić na żywioł
 , a skoro Iwonka cięcie wypróbowała to szkoda Twoich dla eksperymentu obcinać, Ty masz tam tyle miejsca że ją możesz puścić na żywioł  

, no to w tym roku przyjedziemy na malinówki
 , no to w tym roku przyjedziemy na malinówki  

No tak, ja mam zamiar planować w niedzielę i już się boję, warzywniaka powiększać nie zamierzam, bo po prostu fizycznie nie dam rady wszystkiego ogarnąć, więc będę główkować jak wszystko upchać
 No tak, ja mam zamiar planować w niedzielę i już się boję, warzywniaka powiększać nie zamierzam, bo po prostu fizycznie nie dam rady wszystkiego ogarnąć, więc będę główkować jak wszystko upchać   

które oczywiście muszę spróbować
  które oczywiście muszę spróbować  Mam na razie wersję papierową, ale liczba mnie przeraża i nie widzę zmian bo wszystko kusi. Odpadły te co się nie sprawdziły do tej pory ale to kropla w morzu.
  Mam na razie wersję papierową, ale liczba mnie przeraża i nie widzę zmian bo wszystko kusi. Odpadły te co się nie sprawdziły do tej pory ale to kropla w morzu.