Teraz ja - treissi
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu pokaż swoje oleandry. ja mam je dopiero pierwszy raz i nie bardzo wiem co i jak. Niby informacje z książki i netu, ale jednak takie porady od Was są dużo lepsze, bo z doświadczenia. Co do piwnicy to co prawda mam, ale boję się, że tam mogą przemarznąć - jest w ogóle nie ogrzewana
Temperatura byłaby idalna na klatce schodowej, ale tam jest ciemno
Chyba, że postawię po prostu na schodach, to będzie padało światło od okienka w drzwiach 
Ewuniu ja myślałam, że nic z niej nie będzie, bo te ukradzione kawałeczki raczej mizerne były. A tu niespodzianka i wszystkie się przyjęły
Teraz przestawiłam ją w inne miejsce - troszkę w cieniu. Mam nadzieję, że jej to nie zaszkodzi, bo begonię to miejsce wykończyło 
Aga nie masz się czym przejmować. Żebyś Ty wiedziała jaka ja byłam zielona, jak odkryłam to forum
Błędy każdy znas popełniał, popełnia i będzie popełniał. Nie da się inaczej. Zeszycik świetny pomysł. Ja też taki mam i notuję w nim co komu wysłać i inne sciekawostki czasami też
Najgorzej jest na początku, bo jest ogromna ilość informacji do ogarnięcia i wszystko nieraz Ci się pomyli. Potem jest coraz więcej rzeczy, które już wiesz, więc nie ma problemu z przyswajaniem nowych
Życzę powodzenia i cierpliwości w zdobywaniu wiedzy i umiejętności 
Ewuniu ja myślałam, że nic z niej nie będzie, bo te ukradzione kawałeczki raczej mizerne były. A tu niespodzianka i wszystkie się przyjęły
Aga nie masz się czym przejmować. Żebyś Ty wiedziała jaka ja byłam zielona, jak odkryłam to forum
- kati-1976

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Monisiu jutro z rana pokażę ich fotki, bo teraz jestem w pracy 
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
-
Saraaa
- treissi

- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Saro ja bez zapisywania co komu to bym się pogubiła
A ostatnio i tak wszystkie moje zapiski przepadły, bo mały szatanek pożarł zeszyt. Niestety nikt nie chce mi przypomnieć co mu obiecałam
A miałam tam już sporo wpisów na wiosnę
Muszę założyć nowy kajecik 
Na kalanchoe kochane musicie jeszcze sporo poczekać - na razie mają maleńkie pączucie

Ta roślinka zaczęła pięknie puszczać listki po tym jak ją kot zrzucił z parapetu i się złamała
Proszę o identyfikację 

Tutaj fiołeczki z kilku listków. Jak myślicie rozsadzać teraz? Czy poczekać do wiosny?

Kwitnące cyklamenki

Kroton, który postanowił puścić kilka listków - a to niespodzianka

Na kalanchoe kochane musicie jeszcze sporo poczekać - na razie mają maleńkie pączucie

Ta roślinka zaczęła pięknie puszczać listki po tym jak ją kot zrzucił z parapetu i się złamała

Tutaj fiołeczki z kilku listków. Jak myślicie rozsadzać teraz? Czy poczekać do wiosny?

Kwitnące cyklamenki

Kroton, który postanowił puścić kilka listków - a to niespodzianka