Ćmówki z PESTKĄ@
Po porannych ogledzinach mało na zawał dziś nie zeszłam
Moj tak dlugo oczekiwany pęd kwiatowy stracił czubek,a juz sie pokazywały pączki ;:96 Kupilam go na allegro jak nie kwitł,moj wymarzony tygrysi ,wielkokwiatowy
Chodziłam koło niego jak koło jajka,podwiązalam jak tylko mogłam ,a tu masz ci los no.......Sprawka mojej perskiej kotki.na pewno z oczek pedowych wyjdzie boczny,ale ja sie tak cieszyłam .........i znowu musze czekać 
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięku Kwiatku za zainteresowanie moim wątkiem ;:12 kOTA ,o ktorą pytasz to kotka perska rasy BLU POINT.Nie wiem czy to na zdjeciu widac ,ale jest koloru bialego ze znaczeniami niebieskimi tzn jest podpalana..pyszczek,uszka,ogon ma przydymiane niebieską szarością.Jej przyszły kawaler jest cały niebieski.Mam nadzieje ,ze kocięta pierwsze i jedyne jakie bedzie miała będą też takie piekne jak rodzice .To moja miłość przed storczykami
Gdybym miała wybierać to jednak ona zajela by miejsce storczykow......
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
o matkooo:) przepiękna:) Uwielbiam zwierzęta, to moja miłość, Jak będzie miała koteczki to bym sie pisała na kotka tylko zbyt daleko mieszkam:( a ona jest rodowodowa? Ja mam pieska rasy shih tzu sunie:) wstawiłam zdjęcie u mnie w wątku roślinek doniczkowych. Chyba moja sunia jest w ciąży, byliśmy 2 tygodnie temu na randce u wspaniałego pieska:)
Pozdrawiam Asia
Pozdrawiam Asia
- BEATA55555
- 200p

- Od: 22 wrz 2008, o 17:05
- BEATA55555
- 200p

- BEATA55555
- 200p

8-go pażdziernika skończyła 2 lata.Powiem Ci szczerze ,ze tez o takiej marzyłam od kiedy zobaczyłam pierwszy raz fotkę kici tego typu.RUBII(bo tak sie nzaywa) trafiła do mnie przypadkiem,a raczej w strasznej desperacji szukalam nowej kici żeby ugasic ból po stracie poprzedniego persa typu ,,arlekin,, czarno-biały(straszna tragedia i nie zapomnej jej nigdy)Jak na zlość nie moglam kupic nigdzie persa(obojetnie jakiego z rodowodem czy bez)Rozpisalam ogłoszenia w szerz i wzdluż i nagle ..fon z ogroną prośbą o pomoc dla kici.3tygodniowe kacieta zostały bez mamy(zginela pod kolami samochodu)Nie obchodzilo mnie jaka jest,jaki ma kolor.nic kompletnie.Jechalam po nią w strasznej mgle( w życiu takiej nie widzialam).Zobaczyłam maleństwo bardzo oslabione i najmniejsze z miotu i wiedzialam ,ze jest MOJA.Nie udalo mi sie uratować mojego poprzedniego Borysa,wiec wszystkie siły skierowaly sie na nią.Chyba w podzięce los uszykowal mi niespodzianke w postacie kotka ktorego tak bardzo chciałam BLU POINT.podejrzewalam ,ze moze na takim kotkiem byc ale nie mialam pewnosci...No i prosze...Jest arystokratka pełną gębą o błekitnych oczach
.Po późniejszym kontakcie z wlascicielem mamy dowiedzialam sie ze jest bardzo czystej krwi i 100%blu point. Przepraszam ,ze sie rozpisałam NIE NA TEMAT STORCZYKÓWale chyba tak jakoś z potrzeby serca tak wyszło.....Wklejajcie kochane swoje pupile w moim wątku,bedzie mi bardzo milusio.Szczególnie bardzo proszę o fotki kotki od BEATKI55555 Psiaki tez uwielbiam,mam owczarka niemieckiego dlugowlosego,ale w tych blekitnych oczach mojej kotki zakochałam sie na zabój 

- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ja bardzo lubie koty, ale nie mam. ale na wakacjach chetnie głaskałam tamte kotki. Piegus chyba mnie polubił. jak przyjechałam to przed wszystkimi uciekał, a tydzień później udało mi się go oswoić i tak mnie polubił, że siadał często na ławce obok mnie albo na moich kolanach. Vandę poznałam 2 lata temu, podobno była smutna gdy odjechałam. ze zwierząt właśnie najbardziej lubię koty. są tajemnicze, mądre, chodzą własnymi drogami - zupełnie jak ja. ale moim najważniejszym hobby były, są i będą storczyki.