Witku Zaskoczyłeś mnie informacją, że kończysz uprawy pomidorów na większą skalę ale na pewno dobrze przemyślałeś taką decyzję. Czy myślisz, że Twoi Klienci pozwolą na to?
Ale z pozostałych upraw nie będziesz rezygnował? Astry, śliwki- to zostaje?
Rozciąganie parapetów mam w planie i oprócz standardowego regału który w zeszłym roku zdał egzamin dołożę jeszcze drewniany
Doświetlanie także stosowałam, bo wystawa okna jest wschodnia więc bałam się wyciągniętych sadzonek.
Rebelpik ładniutki
Na lampie zauważyłam okwiat na owocach. Nie usuwałeś tego? Ja musiałam czyścić nawet koktajlówki bo zaraz gniły w tym miejscu
Ach... te bukieciki. Od razy nastrój mi się poprawił
Irenko Ja doświetlałam zwykłą żarówką zamocowaną do lampki biurkowej. Begonie, koleusy i papryki ładnie dzięki temu rosły choć siewy zaczynałam na początku lutego. W tym roku pierwsze siewki będą siedziały w akwarium po rybkach
U mnie fiutek będzie pierwszy raz- oczywiście w gruncie ale opinię ma znakomitą więc niczego się nie obawiam
Kasia Nie oszczędzaj na ilości odmian- im więcej wypróbujesz, tym więcej będziesz miała możliwości porównań i łatwiejszą selekcję odmian
TOP Na ułożenie listy masz jeszcze kilka tygodni
Trawnik u Ciebie jak na reklamie "Trawy z I...awy" Widać, ze Twój ogród "dojrzewa" i jest pięknie utrzymany. Zazdraszczam
Elu Jak miło, że zaglądnęłaś
Beatko Ty mojej listy jeszcze nie widziałaś? No proszę Cię uprzejmie
AURIJA
BLACK FROM TULA
MÓJ STARY MALINOWY (JODE22)
ANANAS (PINE APLE)
K/136
DARBO NN
GOGOSHA
AFRICAN QUEEN
K14/1 Winogronek F9
KALMAM SŁODKI
INDIAN STRIPES
SUNGOLD
BLUSH
SAKIEWKA CHUDZIAKA
MATA HARI
DYNO ŻÓŁTY
GIGANTE
FAWORYT
RED PEAR
REBELPIK
CLX 37574
CORNABEL
PERSIMONOWA SAKIEWKA
GIULLIETTA
OSLINYE USHI
POMIDOR DOBRY STARA ODMIANA
CHOCOLATE CHERRY
BLACK PLUM
KUKLA'S PORTUGUESE BEEFSTEAK
PIERCE'S PRIDE
ROSA DI BERNA
K/20 WIŚNIOWO- CZEKOLADOWY
KIBIC
JR/1 Great White x K25
JR/14 Zapotec x Great White
Kas 21 F3/1 P20 x Bawole Serce Kasencji
Nie śpiesz się z wyborem. Jeszcze mamy trochę czasu do wysiewów. Zawsze może się pojawić jakiś nieoczekiwany gość i wtedy lista rozsypie się a Ty będziesz musiała znów układać
Będę razem z Tobą zazdrościła pomidorów tym, co będą mieli w donicach. U mnie za ciemno na balkonie i berbeć jeszcze mało ostrożny
Jak czytam Twoje [posty, to mam wrażenie, że lista pomidorowa już się klaruje
Wituś Tylko 128 odmian? Nie stać Cię na więcej wysiłku?

Ile z tego myślisz wysiać?