Witajcie moi mili po chwilowej nieobecności. Cieszę się niezmiernie, że odwiedzaliście "Tymczasowy", miałam co czytać, choć nie miałam możliwości odpowiadać.
Tradycyjnie pomidory górą
Wituś Będzie u mnie i Rebelpik i Giulietta

Wiedziałam, że będę miała piękne i pyszne pomidorasy. Mam tylko nadzieję, że i u mnie grona będą takie pełne, jak u Ciebie
Beatko Twoje pienne ogórki bardzo mi się podobają ale na takie szaleństwo nie będę miała miejsca. Dynia Borgess Buttercup także bardzo mi się podoba
Marysiu Cieszę się, że udało nam się zarazić Cię cebulowym szaleństwem. Nie znam Twoich odmian ale czerwone chyba wszystkie są smaczne.
Irenko Ty także cebulę z rozsady będziesz robiła? Super!!! Będzie nam raźniej

A nad dyniami musisz jeszcze pomyśleć. Skoro rzadko bywa gościem w Twojej kuchni, to trzeba to zmienić
Kobea piękna!
Daria Dziękuję za troskę- berbeć na szczęście zdrowy
Bardzo się cieszę, ze tyle nasionek dostałaś z akcji ale zaskakujące, jak dużo jest od nas

A Dancing With Smurfs od kogo?
Oczywiście jeśli tylko będą nasionka z krzyżówki Kasencji to chętnym prześlę
Kasiu Czy Ty już masz swoją listę pomidorów na ten sezon? Jeśli masz kłopot z wyborem, to my pomożemy
Dziś wpadłam na chwilkę na wieś- niestety nie do pracy, nie na odpoczynek lecz z obowiązku. Roślinki mają cienką czapeczkę ze śniegu więc mogę spać spokojnie