Teraz ja - treissi
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dajcie już spokój tym M. Oni są po prostu zazdrośni, że mamy obok nich jeszcze inną miłość. Mój to się nieraz skarży, że więcej czasu spędzam z roślinkami i z Wami na forum niżeli z nim 
Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Odnośnie oleandrów to najlepsza dla ich zimowania jest widna piwnica(5-10stopni), lub chłodna sień a najlepsza to zimna szklarenka nie zagrożona mrozem. O tym ostatnim mogę sobie pomarzyć. Ja swoje oleandry zimuję w piwnicy z małym okienkiem. Trochę tam jest ciemno, ale drzewka nie buntują się.
Moje doniczkowce i sukulenty
-
kwiato_maniaczka
- 1000p

- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie by to nie przeszło.deissy pisze:Dokładnie wtedy trzeba tak sytuacje odwrócić żeby myślał ze on to wymyślił,albo że ma racje.
To jakoś tak całkiem podobnie jak moja żona.kati-1976 pisze:Dajcie już spokój tym M. Oni są po prostu zazdrośni, że mamy obok nich jeszcze inną miłość. Mój to się nieraz skarży, że więcej czasu spędzam z roślinkami i z Wami na forum niżeli z nim