Moje początki - giga45
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
A jak sobie radzisz z koszeniem takich wąskich ścieżek? Podkaszarką?
Pytam, bo zastanawiałem się nad trawiastą ścieżką, ale boję się, ze sobie nie poradzę z koszeniem
Pytam, bo zastanawiałem się nad trawiastą ścieżką, ale boję się, ze sobie nie poradzę z koszeniem

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochani. Ja na chwilke przywitać Was przyszłam, bo na nic dzisiaj nie mam czasu. Harwi-tak to jest wapno, mówili mi sąsiedzi że sie posypuje, to tak zrobiłam, nie wiem bo sama jeszcze laikiem jestem, Krzysiu część ścieżek M kosiarką jedzie tam gdzie się zmieści, a część podkaszarką, albo wyrywam kępy ręcznie. Bożenko, Jolu, Asiulko i inne kochane koleżanki dziękuję Wam za wizytkę. Pa
Witaj Gosiu
Jestem na forum ,jestem , tylko w swoje storczyki dawno zagladałam , bo inne wątki pozakładałam
, i przyznaje że nie czesto zagladam w pozostałe . Postaram się poprawić
Jak to dobrze ,że jesteś
. Mam nadzieje ,że kregosłup już Cię nie boli.
Buziaki
stęsknilismy sie za Tobą 

Jestem na forum ,jestem , tylko w swoje storczyki dawno zagladałam , bo inne wątki pozakładałam

Jak to dobrze ,że jesteś

Buziaki

Pozdrawiam cieplutko Małgosia.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Dobry wieczór. Chwilkę znalazłam aby powitac Was wieczorem i jeszcze kilka fotek z działki teraźniejszej wstawie.
Mój Junior-chorowity, altana, widok ogólny, widok na basen
:P :P :P

już nie mam za bardzo czym sie chwalic i co fotografować, cieszę sie że zdążyłam z pracami, choć myślałam, że nie dam rady. Długi weekend mi podpasował.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę spokojnego wieczorku i miłej nocki. A teraz lecę po waszych ogrodach. Buziaki :P
;:12
Mój Junior-chorowity, altana, widok ogólny, widok na basen
:P :P :P

już nie mam za bardzo czym sie chwalic i co fotografować, cieszę sie że zdążyłam z pracami, choć myślałam, że nie dam rady. Długi weekend mi podpasował.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę spokojnego wieczorku i miłej nocki. A teraz lecę po waszych ogrodach. Buziaki :P