).
 ). Zwierzaczki jak zwykle podziwiam, szczególnie, że poznałam osobiście
 .
.A ciemierników zazdroszczę. W przyszłym sezonie spróbuję jeszcze raz.

).
 ).  .
.

a wierzbę muszę regularnie ciąć
  a wierzbę muszę regularnie ciąć  Kawał dobrej roboty wykonaliśmy a połowę jeszcze przede mną, żeby pozbyć się gałązek
 Kawał dobrej roboty wykonaliśmy a połowę jeszcze przede mną, żeby pozbyć się gałązek  

nie ma Stefana mam Maćka i Monikę
  nie ma Stefana mam Maćka i Monikę  

Czekamy więc na wiosnę
 Czekamy więc na wiosnę 
 czekać na wiosnę i dowiadywać się co tam u Ciebie ciekawego
 czekać na wiosnę i dowiadywać się co tam u Ciebie ciekawego   

O tej porze ciemierniki sąwidoczne, bo krokusiki, przebiśniegi trzeba wyszukiwać
 O tej porze ciemierniki sąwidoczne, bo krokusiki, przebiśniegi trzeba wyszukiwać  

wiesz mam chyba jakieś siewki muszę sprawdzić czy nie rozdałam wszystkich
 wiesz mam chyba jakieś siewki muszę sprawdzić czy nie rozdałam wszystkich  Zwierzaczki to duża radość w domu, ciekawa jestem jak Wasz piesek ? koniecznie domagam się nowych zdjęć
  Zwierzaczki to duża radość w domu, ciekawa jestem jak Wasz piesek ? koniecznie domagam się nowych zdjęć 

). To znaczy eMa się słucha, a mnie niekoniecznie, bo ja go rozpieszczam, a on tresuje.
 ). To znaczy eMa się słucha, a mnie niekoniecznie, bo ja go rozpieszczam, a on tresuje.

Muszę koniecznie zająć się lepiej moimi, bo aż żal patrzeć.
  Muszę koniecznie zająć się lepiej moimi, bo aż żal patrzeć.

a jakie cudne zwierzaki,oj cuda
  a jakie cudne zwierzaki,oj cuda  

. Pewnie córcia też go rozpieszcza
 . Pewnie córcia też go rozpieszcza  
  Myślałam też o wypaleniu, ale musiałabym użyć jakiegoś środka żeby spalić mokre drewna
  Myślałam też o wypaleniu, ale musiałabym użyć jakiegoś środka żeby spalić mokre drewna  

Wykopałam w wolierze kurzej roczną leszczynę, bo się wysiała i wyobrażam sobie. Strasznie żywotna roślina
  Wykopałam w wolierze kurzej roczną leszczynę, bo się wysiała i wyobrażam sobie. Strasznie żywotna roślina  

Zaczynamy wspominać i tak już do wiosny
   Zaczynamy wspominać i tak już do wiosny 

Przyszłąm się przywitać.Marysiu wielkie te Twoje ciemierniki,a co to to zielone na pierwszej fotce
 Przyszłąm się przywitać.Marysiu wielkie te Twoje ciemierniki,a co to to zielone na pierwszej fotce  Fajnie mieć zwierzyniec,ja już kurek na pewno mieć nie będę,kota tez nie mogę mieć,ale może kiedyś
 Fajnie mieć zwierzyniec,ja już kurek na pewno mieć nie będę,kota tez nie mogę mieć,ale może kiedyś  .Pozdrawiam.
.Pozdrawiam.
 Co do leszczyny, to wycięta nawet przy ziemi będzie odrastać (u nas po 2 latach już nie widać, które były cięte). Jeśli chcesz się ich pozbyć na dobre, najlepiej ponawiercać pnie pionowo od góry i do dziurek wlać czysty roundup - tę metodę sprawdziłam już na kilku drzewach i działa. Leszczyna to roślina żelazna raczej, więc nie wiem, czy sól sobie z nią poradzi.
  Co do leszczyny, to wycięta nawet przy ziemi będzie odrastać (u nas po 2 latach już nie widać, które były cięte). Jeśli chcesz się ich pozbyć na dobre, najlepiej ponawiercać pnie pionowo od góry i do dziurek wlać czysty roundup - tę metodę sprawdziłam już na kilku drzewach i działa. Leszczyna to roślina żelazna raczej, więc nie wiem, czy sól sobie z nią poradzi.

Więc nigdy nie wiadomo
  Więc nigdy nie wiadomo  Życzę przynajmniej kota
 Życzę przynajmniej kota  

a ja oczami wyobraźni widziałam nową grządkę
  a ja oczami wyobraźni widziałam nową grządkę  
  Chyba nie na każdym drewnie wyrastają, muszę poczytać. Masz rację że na pewno pojawią się jeszcze inne pomysły
  Chyba nie na każdym drewnie wyrastają, muszę poczytać. Masz rację że na pewno pojawią się jeszcze inne pomysły  I Tobie miłego wieczoru
  I Tobie miłego wieczoru  
  kiedyś nawet myślałam,  czy przeniosłaś się na inne forum że nas nie odwiedzasz. Tyle było w Tobie energii i nic nie wiemy jak Ci się wiedzie
  kiedyś nawet myślałam,  czy przeniosłaś się na inne forum że nas nie odwiedzasz. Tyle było w Tobie energii i nic nie wiemy jak Ci się wiedzie