Ogród Marty cz.VIII
- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Marty cz.VIII
Martuś na zaglądanie do wiosennego ogrodu zawsze trzeba znaleźć czas.
Tylko osoby, które kochają swoje ogrody, rozumieją, jak trudny jest czas, gdy szaro i zimno za oknem.
Brunery z delikatnymi kwiatkami są urocze,
a szafirki ze zdrowymi liśćmi to moje marzenie.
Czasu teraz wszyscy mamy mało, ale trudne przejścia, nauczyły mnie, że ludzie są ważniejsi od szaleństwa świątecznego. Nie padam na twarz po przygotowaniach świątecznych, tylko miło spędzam czas z bliskimi. Spokojnego przygotowywania się do świąt. 
- wiewioreczka
- 500p

- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś szybki spacer po wiosennym ogrodzie z pracową kawką. Niedoczas przed świętami
Pozdrawiam serdecznie, miłego dnia
Pozdrawiam serdecznie, miłego dnia
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja niby niezajęta ale czasu mi brakuje.
Martuś znalazłam i Dla Ciebie chwilę wpadam a tu takie cudne wspominki.
Każde zdjęcie oglądam i zamykam oczy i spaceruje wirtualnie...
Martuś znalazłam i Dla Ciebie chwilę wpadam a tu takie cudne wspominki.
Każde zdjęcie oglądam i zamykam oczy i spaceruje wirtualnie...
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witajcie w święta,chociaż pogoda letnia to i tak te święta mają cudowny urok,zwłaszcza wieczorem jak wszystko cudownie i kolorowo świeci i panuje wspaniała rodzinna atmosfera,teraz troszkę oddechu i można ruszać do ogrodu,życzę wszystkim moim przyjaciołom zdrowia ,szczęścia i niech cudownie wiedzie się w waszym życiu.
Marysiu,w ogrodzie tak cudownie ,jaskry są w doniczkach bo zjadają je myszy,ale one zimują w gruncie ,nigdzie ich nie wynoszę na zimę ,już pięknie się zazieleniły,byłam bardzo zajęta moją pracą ,wiesz jaką mam branżę i przed świętami mnóstwo pracy,ale myślę ,że teraz troszkę odpocznę i więcej pobędę z rodziną i z Wami,pozdrawiam i życzę wspaniałych świąt
Justynko,prymulki jak mają swój czas,to cudownie wyglądają,są bezproblemowe i warto je zaprosić do ogrodu,pozdrawiam i cudownych świąt
Sabinko,przypomnij sie wiosną ,a teraz mamy tylko odpoczywać z rodzinką i będzie czas zaglądać do ogrodów,pozdrawiam
Beatko,u mnie też raz zdechły bo je zjadły myszy,teraz sadzę w doniczkach i są ,pozdrawiam świątecznie
Soniu,ja jeszcze pracuję ,więc muszę wszystko jakoś pogodzić ,ale dałam radę i teraz już odpoczywam po cudownej wigilii z rodziną ,życzę pięknych,zdrowych i wspaniałych świąt ,pogoda super,więc w święta spokojnie można spacerować po ogrodzie,,pozdrawiam
Anetko,już będzie spokojniej ,pracy mniej ,więc więcej będziemy spacerować ,zdrowych i uroczych świąt
Kasiu,dzięki za chwilkę w ogrodzie ,już niedługo wszystko będzie na jawie ,a teraz odpoczywajmy ,bo mamy cudowne święta ,pozdrawiam i dużo zdrówka ,szczęścia i spokoju dla ciebie i dla rodzinki
Marysiu,w ogrodzie tak cudownie ,jaskry są w doniczkach bo zjadają je myszy,ale one zimują w gruncie ,nigdzie ich nie wynoszę na zimę ,już pięknie się zazieleniły,byłam bardzo zajęta moją pracą ,wiesz jaką mam branżę i przed świętami mnóstwo pracy,ale myślę ,że teraz troszkę odpocznę i więcej pobędę z rodziną i z Wami,pozdrawiam i życzę wspaniałych świąt
Justynko,prymulki jak mają swój czas,to cudownie wyglądają,są bezproblemowe i warto je zaprosić do ogrodu,pozdrawiam i cudownych świąt
Sabinko,przypomnij sie wiosną ,a teraz mamy tylko odpoczywać z rodzinką i będzie czas zaglądać do ogrodów,pozdrawiam
Beatko,u mnie też raz zdechły bo je zjadły myszy,teraz sadzę w doniczkach i są ,pozdrawiam świątecznie
Soniu,ja jeszcze pracuję ,więc muszę wszystko jakoś pogodzić ,ale dałam radę i teraz już odpoczywam po cudownej wigilii z rodziną ,życzę pięknych,zdrowych i wspaniałych świąt ,pogoda super,więc w święta spokojnie można spacerować po ogrodzie,,pozdrawiam
Anetko,już będzie spokojniej ,pracy mniej ,więc więcej będziemy spacerować ,zdrowych i uroczych świąt
Kasiu,dzięki za chwilkę w ogrodzie ,już niedługo wszystko będzie na jawie ,a teraz odpoczywajmy ,bo mamy cudowne święta ,pozdrawiam i dużo zdrówka ,szczęścia i spokoju dla ciebie i dla rodzinki
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu doskonale wiem jak jesteś zajęta i w pracy i w domu, Ty dobra gospodyni co musi sama wszystkiego dojrzeć
Tak jak piszesz, chwila spokoju ale nie na długo bo za parę dni znowu koniec roku
Jednak wiesz wkrótce styczeń i niektórzy już coś sieją a to znaczy że wiosna się zbliża. Życzę wspaniałych rodzinnych Świąt i mocno całuję całą rodzinkę

- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Witaj Martuś.O joj, ślicznie, przespacerowałam się, w głowie się wszytko kręci i człek by chciał i to i tamto .Jesteś niedoścignionym wzorem,prawdziwy skarbiec informacji u Ciebie.Pozdrawiam.
-
koziorozec

Witajcie,wszystko co dobre szybko się kończy i jedne święta mamy za sobą ,ale wspaniała atmosfera świąt pozwoliła troszkę odpocząć,zrelaksować się i z nowymi siłami trzeba realizować nasze marzenia,pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Marysiu,teraz będzie czas na dalsze plany,może kupno nowych roślinek ,trzeba przeglądnąć oferty,może coś się przyda do naszych ogrodów
,czytam ,że Ty zamówiłaś już nasionka pięknych roślinek,ja dopiero zacznę coś przeglądać ,pozdrawiam jeszcze świątecznie i duże buziaczki dla wszystkich domowników.
Joasiu,witaj miło,że jesteś ,nam nigdy dosyć nie będzie ,bo takie z nas niespokojne natury,mam takie komplementy od Ciebie ,że urosłam ,tylko nie wiem czy aż tak zasłużyłam,pozdrawiam gorąco i buziaczki
Marysiu,teraz będzie czas na dalsze plany,może kupno nowych roślinek ,trzeba przeglądnąć oferty,może coś się przyda do naszych ogrodów
Joasiu,witaj miło,że jesteś ,nam nigdy dosyć nie będzie ,bo takie z nas niespokojne natury,mam takie komplementy od Ciebie ,że urosłam ,tylko nie wiem czy aż tak zasłużyłam,pozdrawiam gorąco i buziaczki
-
koziorozec

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Martusiu śliczne skrzaty ...masz pomysły, a jaka świetna zastawa
stroiki
Zuzia nam pięknieje
ucałowania dla całej Rodzinki 
Zuzia nam pięknieje
Martuś!
Bardzo mi się podobają Twoje ozdoby świąteczne, ogrom pracy w to włożyłaś! Widać staranność i dbałość o detale (świetne talerze!!). A zapewne jeszcze wszystkie gastronomiczne przygotowania miałaś na głowie... nic dziwnego, że wnuczka taka zadowolona, najfajniejsze święta są zawsze u babci! Wiem coś o tym...
Bardzo mi się podobają Twoje ozdoby świąteczne, ogrom pracy w to włożyłaś! Widać staranność i dbałość o detale (świetne talerze!!). A zapewne jeszcze wszystkie gastronomiczne przygotowania miałaś na głowie... nic dziwnego, że wnuczka taka zadowolona, najfajniejsze święta są zawsze u babci! Wiem coś o tym...
- wiewioreczka
- 500p

- Od: 11 maja 2012, o 23:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Martuś w wigilijny ranek, zostawiłam życzenia spiesząc się na pociąg, nie wiem czy zdążyłaś przeczytać, nim zniknęły
Bardzo podobają mi się Twoje dwie choinki a stroiki co jeden to ładniejszy. Zdradź przepis na zrobienie skrzatów
Straszą mrozami, to się na biegu na działkę wybrałam i pookrywałam rodusie, azalie i zakopczykowałam róże i budleje. Coś czuje, że mnie coś bierze. Jeszcze babcia mi podgrzewa atmosferę.... że w Wiedniu..... do którego wybywam w czwartek... ma się coś dziać... jak w Paryżu 
Pozdrawiam ciepło
Pozdrawiam ciepło
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Wianuszki i stroiki piękne i gustowne, pozazdrościć pomysłom.Piękne choinki i kominek .Zdolna kobieta ...nie tylko ogrodowe masz zdolności, podziwiam bo ja beztalencie jestem
Jeszcze piernikowy domek z bardzo ładnym daszkiem. Ślicznie , klimatyczne, wszystko przemyślane i dopracowane .Wątek pełen inspiracji. 
- bejka1970

- Od: 23 sty 2012, o 18:50
Martuniu
Pierwsze słowo jakie przyszło mi na myśl to-niebanalne
Nie wiedziałam ,że jesteś taka zdolna w temacie ozdób świątecznych
Gratuluję, pięknie to wyszło
Pierwsze słowo jakie przyszło mi na myśl to-niebanalne
Gratuluję, pięknie to wyszło
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Piękne ozdoby,ale tym razem oniemiałam na widok zastawy ,takiego serwisu nigdzie nie spotkałam