U Ciebie jeszcze miskant zielony?
Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko, miło mi, że skalniaczek Ci sie podoba
Trochę roslinki na nim ucierpiały, bo zaatakowała je szara pleśń, ale jakos udało mi się ją wytępić. Mam nadzieję, ze wiosna bedzie Ci się jeszcze bardziej podobać 
Mój jeden jak widać, a miskant cukrowy już ścięty, bo...usechł 
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Izulko, ciepłych snów, w utuleniu dobrych ramion.
Tomasz Żółtko-W moim zakochaniu
http://www.youtube.com/watch?v=Yr90Sue_nHI
Tomasz Żółtko-W moim zakochaniu
http://www.youtube.com/watch?v=Yr90Sue_nHI
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- chatte
- Przyjaciel Forum

Jolciu, pierwiosnkom się coś faktycznie pokręciło (i nie tylko im), ale myslę sobie, ze im nic nie będzie i wiosna będą kwitły normalnie. Teraz pojedyncze kwiatki rozwijają. Gorzej z narcyzami i tulipanami
U mnie na szczęście na razie nie wychodzą.
Jolus, a Ty zdjęcia wstawiłaś? Bo jak wczoraj zaglądałam, to jeszcze nowych nie było, a mówiłaś, ze masz duuuużo ;)
Bożenko, widziałam u Ciebie tę maciejkę. To chyba z samosiewu zdążyła wyrosnąć, bo za długo jest ciepło
Miskant rośnie szybko, w przyszłym roku pewnie będziesz miała większy niż ja
Nie wiem tylko, jaka to odmiana. Musze zasięgnąć opinii M.Surowińskiego.
Gabi, nic się nie martw, takie pojedyncze kwiatki to niewielka ozdoba. Za to wiosną będziesz miała burzę kwiatów
Dzięki za pochwałę skalniaczka. Mam nadzieję, ze od wiosny bedę go mogła pokazywać z prawdziwą dumą (jak szara pleśń nie pożre roslin na nim)
Zdjęcia spróbuję wstawić wieczorem.
Jolus, a Ty zdjęcia wstawiłaś? Bo jak wczoraj zaglądałam, to jeszcze nowych nie było, a mówiłaś, ze masz duuuużo ;)
Bożenko, widziałam u Ciebie tę maciejkę. To chyba z samosiewu zdążyła wyrosnąć, bo za długo jest ciepło
Gabi, nic się nie martw, takie pojedyncze kwiatki to niewielka ozdoba. Za to wiosną będziesz miała burzę kwiatów
Dzięki za pochwałę skalniaczka. Mam nadzieję, ze od wiosny bedę go mogła pokazywać z prawdziwą dumą (jak szara pleśń nie pożre roslin na nim)
Zdjęcia spróbuję wstawić wieczorem.
- chatte
- Przyjaciel Forum

Witaj Irenko!
Chyba odebrałaś przekaz telepatyczny, bo wczoraj własnie wybierałam się, zeby zobaczyć jak tez jesienią prezentuje się ogród, który wiosną wygląda na zupełnie nierzeczywisty...
Słowo daję, gdyby nie to, ze poczułam, ze powieki zaczynaja mi opadać a umysł mącić się nieco, byłabym u Ciebie
A tak zajrzę dziś ;)
Tymczasem bardzo mi miło Cię gościć w moim skromnym ogródku
Myślę, ze pieris przezimuje, mimo, ze późno posadzony. Okryję go dobrze, to powinien przetrwać. Na skalniak bardzo liczę, ale co będzie - czas pokaże...
Chyba odebrałaś przekaz telepatyczny, bo wczoraj własnie wybierałam się, zeby zobaczyć jak tez jesienią prezentuje się ogród, który wiosną wygląda na zupełnie nierzeczywisty...
Słowo daję, gdyby nie to, ze poczułam, ze powieki zaczynaja mi opadać a umysł mącić się nieco, byłabym u Ciebie
Tymczasem bardzo mi miło Cię gościć w moim skromnym ogródku
Myślę, ze pieris przezimuje, mimo, ze późno posadzony. Okryję go dobrze, to powinien przetrwać. Na skalniak bardzo liczę, ale co będzie - czas pokaże...
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.