Ależ Ty piękne bombki robisz!

Przeczytałam, że kupujesz bombki styropianowe. Gdzie, jeśli wolno zapytać?
Te przeźroczyste też ze styropianu?
No i jeszcze - najważniejsze pytanie: jak Ty na to znajdujesz czas w okresie przedświątecznym?
Podziwiam.

Fantastyczne
  Fantastyczne   Dzisiaj widziałam podobne w LM po 16,90 zł za sztukę! Szok! Zainspirowałaś mnie, chyba odgapię
  Dzisiaj widziałam podobne w LM po 16,90 zł za sztukę! Szok! Zainspirowałaś mnie, chyba odgapię   Jakim klejem przyklejasz? No i jaką koronkę kupujesz? Takiego zwyklaka z pasmanterii? Ja w ubiegłym roku robiłam bombki z solą kuchenną - też wyszły fajnie, ale te z koronką są de best
 Jakim klejem przyklejasz? No i jaką koronkę kupujesz? Takiego zwyklaka z pasmanterii? Ja w ubiegłym roku robiłam bombki z solą kuchenną - też wyszły fajnie, ale te z koronką są de best  

A jakby tak rozglądnąć się za przeźroczystymi i zarwać kilka nocy..
  A jakby tak rozglądnąć się za przeźroczystymi i zarwać kilka nocy..  

Obleciałam dzisiaj sklepy na osiedlu i wszędzie mają kolorowe zdobione. Nie poddaję się.. w sobotę zrobię dłuższy wypad na miasto. Mąż będzie "zachwycony"
  Obleciałam dzisiaj sklepy na osiedlu i wszędzie mają kolorowe zdobione. Nie poddaję się.. w sobotę zrobię dłuższy wypad na miasto. Mąż będzie "zachwycony"   

Nie mam zdolności manualnych, więc wolę prace ogrodowe.
 Nie mam zdolności manualnych, więc wolę prace ogrodowe.  Wiosenne kolory najpiękniejsze, bo pierwsze. Tulipany botaniczne i ciemierniki cudne.
  Wiosenne kolory najpiękniejsze, bo pierwsze. Tulipany botaniczne i ciemierniki cudne. 

w sam raz na dzisiejszą pogodę - dzięki
 w sam raz na dzisiejszą pogodę - dzięki