kaska1ge-Kasiu ja też je uwielbiam, chociaż mnie zdecydowanie bardziej podobają się te z dużymi kwiatami.
justus27-Justynko mnie z tych nowości które zakwitają po raz pierwszy nie wszystkie się podobają ale są też takie które podobają mi się bardziej w naturze niż na zdjęciach.
Twoja siewka produkuje nieustannie nowe pąki.
koniczynka2014-rzeczywiście ta siewka jest piękna, kwiatki pięknie wybarwione, wysokie łodygi kwiatowe, kwiaty duże.Roślinka ma ładny pokrój.Nic dodać nic ująć.
Anka159-Aniu ja raz zasiałam , zeszły ale potem chyba wygniły, takie zabawy już nie dla mnie, pikowanie tych ociupinek przerasta mnie, trzeba by było z lupą.
suzuno-ja zasiałam raz nasionka ale szybko padły i więcej razy nie zdecydowałam się więc z praktyki własnej nie wiem ile czasu trzeba czekać myślę że pewnie z rok ale najlepiej podpytaj w wątku skrętnikowym.
Na parapetach ciągle zakwitają nowe odmiany, są to młode sadzonki, kwitną u mnie po raz pierwszy.
Dzisiaj zrobiłam porządki wśród skrętników, młode sadzonki dostały większe doniczki, sprawdziłam ogólny stan wszystkich odmian i zrobiłam inwentaryzację. Mam 180 odmian skrętników !!!! To już lekkie szaleństwo no ale co zrobić każdy ma jakiegoś bzika.