Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Ankos7
200p
200p
Od: 2 lut 2013, o 18:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2

Post »

Szkoda...
Ja też się nastawiam na zakupy poświąteczne ;:138 Mam nadzieję że będę bardziej dyspozycyjna :;230 :;230 :;230

Pozdrawiam
Ania
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To pamiętaj o mnie ;:306
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39

Post »

Fajne zakupy, mnie małe pierdolki najbardziej cieszą :tan
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Beatko u ciebie już świątecznie. ;:138 Drobiazgi piękne, lubię takie nie przesłodzone. ;:215 A ja nie mam czasu, a przede wszystkim nie mam pomysłu na dekoracje.
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Soniu :wit
Kochana ja w sumie to też pomysłu nie miałam,tylko jak weszłam do tego sklepu i zobaczyłam to od razu mi się spodobały .Jakoś tak to spontanicznie bez dłuższego zastanowienia.Uwielbiam tą atmosferę i wszystkie rzeczy związana ze Świętami Bożego Narodzenia ,no może oprócz tych porządków bo jakoś mi się nie chce .Od poniedziałku mam zdjęte zasłonki i firanki ,już uprane tylko jakoś czasu no i ochoty nie mam na ich prasowanie ;:306 Ale muszę się wziąć bo, ile czasu można mieć okna bez firanek ;:223 Dobrze,że są rolety ;:306
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Mnie też czekają firanki, ale właśnie prasowanie mnie wstrzymuje. Kurcze, trzeba w końcu się zabrać ;:223
Ozdóbki świąteczne lubię robić sama, choć kupne niektóre też można dostać cudeńka ;:108
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2013, o 01:30

Post »

Dziewczyny ja od mojej my przejęłam system, że firanki i zasłony wieszam na oknie od razu po wyjęciu z pralki. Ładnie sobie schną i nie muszę prasować. Tyle roboty mniej.
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zuziu :wit
Na szczęście nie jestem sama z tym prasowaniem,tylko ty się wstrzymałaś a ja się pospieszyłam i teraz żałuję ;:223 W ogóle to jakoś nie mam siły ani weny do sprzątania ,muszę jakoś się zebrać.
Zuziu ja bardzo cenię ludzi,którzy umieją i lubią robić różne rzeczy ,dekorację.Też chciałabym mieć do tego tzw rękę ,ale jakoś nie nadaje się do tego a przede wszystkim nie mam cierpliwości a do tego trzeba mieć i to czasem dużo.Ja za nerwowa jestem a jak mi coś nie wychodzi to lepiej niech mi wtedy wszyscy z drogi schodzą bo inaczej to ...

-- 2 gru 2015, o 20:51 --

Dario ja niestety mam takie firanki,że bez prasowania to lepiej ich nie wieszać .Sąsiedzi by mnie zlinczowali i wyśmiali ;:306
Ja takie bez prasowania mam na lato a już na ten czas zimowy i świąteczny zachciało mi się innych nowocześniejszych firanek,tylko nie przewidziałam,że ta nowoczesność wyjdzie mi bokiem ;:306
Awatar użytkownika
sweetdaisy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2015, o 19:21

Post »

Moje firanki też nie z takich tradycyjnych i niestety Beatko, to się nam odpłaca ;:223 Moja mama wypierze firanki z całego domu, powiesi i schnąc się ładnie prostują. I ma z głowy. Ja na każdym oknie mam osobno takie cienko-materiałowe, nie takie dziurkowane i cholerstwo z pralki wychodzi jak z gardła wymięte ;:14 Bez prasowania ani rusz.
Co do ozdób to ja mam wręcz przeciwnie - odstresowuje mnie taka praca i wycisza. Lubię to ;:333
Pozdrawiam, Zuza
----------------------------
Słoneczny kawałek mojego miejsca na ziemi I, II, III
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zuziu ,ale pocieszam się tym,że koło kwietnia je zdejmę i potem znowu w grudniu jak coś,choć mam już na oku takie co i nowocześniejsze i prasować nie trza ,więc ułatwię sobie życie mam nadzieję ;:224 Jak już zrobisz jakieś cudeńka to pochwal się ,chętnie pooglądam bo lubię takie rzeczy :)
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Piękne ozdoby,,,
Ja w tym roku jeszcze nie mam domu przystrojonego.Ale trzba juz pomału pomyśleć.Bo potem czasu na wszystko mało ;:173
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Beatko dyskusja firankowa mnie rozbawiła, pewnie większość nie lubi sprzątać. ;:168 Przeprowadzka do aktualnego domu była piątą w moim życiu i z każdą kolejną miałam mniej firanek. Aktualnie nie mam żadnej i to fantastyczne wyjście. ;:215 Kocham prace w ogrodzie, a domowe ograniczam do minimum.
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

anabuko1 Aniu :wit
Kochana czas tak leci,że zanim się obejrzymy to już będzie po świętach .Myślę,że już możesz myśleć nad strojeniem domu.Ja dziś pościągałam choinki i wszystkie pierdółki ,myślę,że na dniach już ubiorę choinkę :heja

cyma2704 Soniu :wit
Soniu ja nie tyle,że nie lubię sprzątać choć nie jest to moje ulubione zajęcie to chyba najbardziej nie cierpię prasowania z tych prac domowych.A już o prasowaniu firanek nie wspomnę.Ja niestety bez firanek nie wyobrażam sobie domu ,choć muszę troszkę je ograniczyć i w końcu zaopatrzyć się w takie co by się nie namachać przy ich prasowaniu .Szczerze to też wolę pracować w ogrodzie niż w domu,bo rośliny nam tę pracę wynagradzają a w domu to nie dość,że nikt nie chce pomóc to jeszcze nie szanuje czyjejś pracy.Mam na myśli moją latorośl ,ale i one zobaczą co to znaczy jak już będą na swoim .

-- 9 gru 2015, o 20:19 --

Kochani czy wy też macie taki problem ,że jak wchodzę do niektórych w wątek wstecz to zdjęć mi nie otwiera.Mam już tak od jakiegoś czasu .Wcześniej mogłam wszystkie oglądać a teraz pisze obraz i tyle ;:223
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2013, o 01:30

Post »

Beatko, parę dni temu był problem z fotosikiem, ale wtedy do wieczora zdążyli go naprawić.
A od września chyba jest problem z goo..., jak ktoś teraz wstawia zdjęcie przez g+ to często ich nie widać.
Ja z tego właśnie powodu przeniosłam się do fotosika.
Ale jak ktoś korzysta z innych hostingów, to też mogą być jakieś limity wyświetleń??? Sama nie wiem, to zależy od hostingu.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

beacia0088 pisze:anabuko1 Aniu :wit
Kochana czas tak leci,że zanim się obejrzymy to już będzie po świętach .Myślę,że już możesz myśleć nad strojeniem domu.Ja dziś pościągałam choinki i wszystkie pierdółki ,myślę,że na dniach już ubiorę choinkę :heja
Oj, leci, leci ten czas aż za szybko :(
Dlatego zabrałam sie jak na razie za zrobienie jeszcze kilku bombek w tak zwanym międzyczasie :)
Jeszcze muszę pomysleć o zrobieniu i wysłaniu w przyszłym tygodniu paczki do mojej córci :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”