Szybko rosną dziewczynki ale ten okres zimowy wykorzystasz w pełni aby nacieszyć się nimi

Ściskam wszystkie kwiatuszki i zdrowia Wam życzę

wnuczęta słodziutkie
  wnuczęta słodziutkie   

- niech zdrowo rosną.
  - niech zdrowo rosną.

Kruszynka Zuzia wie czego chce
 Kruszynka Zuzia wie czego chce    a Lidzia kocha jeść więc rośnie jak na drożdżach
 a Lidzia kocha jeść więc rośnie jak na drożdżach   

też powsadzam doniczki w jedno miejsce a wiosną na spokojnie przeniosę do docelowych miejsc
  też powsadzam doniczki w jedno miejsce a wiosną na spokojnie przeniosę do docelowych miejsc dziękuję
   dziękuję  dziękuję, wiesz do bólu to jakoś przywykłam, ale ta niemoc i ciągła senność mnie dobijają
  dziękuję, wiesz do bólu to jakoś przywykłam, ale ta niemoc i ciągła senność mnie dobijają  dziękuję, o rany to też niezłe sadzenie Ciebie czeka
 dziękuję, o rany to też niezłe sadzenie Ciebie czeka   
  dziękuję, moje 2 róże też w doniczki wsadzę i zadołuję, aż do wiosny
  dziękuję, moje 2 róże też w doniczki wsadzę i zadołuję, aż do wiosny 

Ewo, a nie masz jeszcze kilku jałowców do wywalenia.ewunia7 pisze: W tym roku trochę ich zamówiłam.
Na dzień dzisiejszy dla wszystkich jest miejsce
Ale podoba mi się jeszcze kilka innych róż np; Rosomane Janon, Olivia Rose Austin, Dolce Vita Lex Voom, Laetita Casata czy Pierre Arditi, Anahe i jeszcze .......... kilka innych.
Kilka z nich będę pewnie chciała wiosną zamówić, tylko problem z ich posadzeniem już będzie

no niestety nie ma jałowców  do wywalenia
 no niestety nie ma jałowców  do wywalenia  
  w porównaniu z tym co mam, to chyba kilka
  w porównaniu z tym co mam, to chyba kilka   

tak na 90 % , zostały jeszcze hortensje ogrodowe do zabezpieczenia
  tak na 90 % , zostały jeszcze hortensje ogrodowe do zabezpieczenia kopiuj pomysł
 kopiuj pomysł   
   mam nasionka Paulowni,  Katalpy i ... zapomniałam
  mam nasionka Paulowni,  Katalpy i ... zapomniałam