Witam i ja
Z konkursowego wątku trafiłam z pomocą Ani do Twojego wątku-zajrzałam do poprzednich części i najbardziej rzuca mi się w oczy Twoja niezwykle ciepła osobowość Masz bardzo różnorodny ogród pełen ciekawych roślin
Pospaceruję sobie jeszcze
Tereniu witaj To zdjęcie z aksamitkom jest Ewuni ona miał taką śliczna - pisała że nasionka zebrała
Iwonko jak się cieszę że się odezwałaś
Dziękuję w imieniu chryzantem
Gosiu wiciokrzew już jest u mnie kilka lat , zawsze kwitł i owocował tylko że raz mniej raz więcej ale zawsze
Asiu witam i bardzo się cieszę że wstąpiłaś w moje skromne progi
Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa
Proszę spaceruj do woli i zapraszam częściej
Witaj Tereniu !
Czarujesz swoimi ślicznymi chryzantemami Czy ta przedostatnia ma taki kolor jak na zdjęciu? Ładny taki perłowo różowy Ja jestem ciekawe jak przetrwają zimę moje kupione wiosną? Te od forumków rosną bez problemu
Tereniu a co z lipą ? jest?
Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego
Tereniu, masz piękne kolory chryzantem. Ja wiosną narobiłam sadzonek. Byłam pewna ze mam kilka kolorów, a tu okazuje się że tylko dwa kolory. Sąsiad wiosną dał mi na siłę kilka swoich. Miejsca już nie miałam ale upchałam, myślałam ze to nowy kolor. Teraz okazuje się że i on i ja mamy takie same. Wszystkie bordowe.Dziś w Lidlu kupiła jedną białą z seledynowym oczkiem, spróbuję przechować do wiosny.
Asiu witaj
Dziękuję - mnie też się podobają Aniu witam serdecznie i zapraszam częściej
Dziękuję za miłe słowa i cieszę się że Ci się podobają moje chryzantemy Marysiu taki ma kolor perłowo różowy - śliczny Ja też mam sporo chryzantem kupionych wiosną i tez jestem ciekawa jak przezimują ale jak u naszych koleżanek zimowały dobrze to i u nas też przezimują
Lipa jest , rośnie tylko jedną stronę miała trochę przyciętą
Bardzo dziękuję i wzajemnie Danusiu dziękuję w imieniu chryzantem
Nie wiem czy te chryzantemy z Lidla przezimują ?? one są piękne ale pędzone - chyba że w piwnicy ? Bożenko dzięki
U mnie też jeszcze nie wszystkie zakwitły
Alu Cieszę się że Ci się chryzantemy podobają Trawkę przywiozłam od Edytki , gdzieś mam zapisaną nazwę - chyba ' Kareks' zobaczymy jak przezimuje ?
A u mnie teraz się kwiatki rozkręcają jak dostały trochę wilgoci oby nie było przymrozków to jeszcze bym się pocieszyła Marysiu Ten kwiatek rośnie dopiero w tym roku , wysiałam wczesną wiosną do doniczki a potem wysadziłam na działkę - czyli dalej jest nn. ??
Nasionek na razie nie ma , ciągle kwitnie - oby zdążył zawiązać nasionka .