I nawet wybudzone w środku nocy macie pamiętać, że do Winter Lodge ja jestem "najpierwszejsza z pierwszych" w kolejce!
 I nawet wybudzone w środku nocy macie pamiętać, że do Winter Lodge ja jestem "najpierwszejsza z pierwszych" w kolejce!  
 A i MarięTheresię też chętnie przytulę.
 I kilka innych zapewne...
 I kilka innych zapewne...Aniu to co?

Robimy Ci nowe miejscówki..?

To mój rarytas
 To mój rarytas  Z roku na rok jest coraz większa:) Może kiedyś ją dostaniesz w swoje sidła?
 Z roku na rok jest coraz większa:) Może kiedyś ją dostaniesz w swoje sidła? 
  Na razie domówiłam drugiego Novalisa,którego uwielbiam i moje nowe chciejstwo Madame Anisette
 Na razie domówiłam drugiego Novalisa,którego uwielbiam i moje nowe chciejstwo Madame Anisette  

Kwiaty ma duże i pełne.
  Kwiaty ma duże i pełne. jednak ja w to nie wchodzę moje kochane,moich skarbów nie oddam
 jednak ja w to nie wchodzę moje kochane,moich skarbów nie oddam  

Co za pomocne dziewczyny wkoło mnie
 Co za pomocne dziewczyny wkoło mnie  

), choć urody nie można im odmówić.
 ), choć urody nie można im odmówić.  Dawno do Ciebie nie zaglądałam Aniu. RdR to wspaniała odmiana, masz rację - trzeba sprawdzić czemu nie rośnie.
 Dawno do Ciebie nie zaglądałam Aniu. RdR to wspaniała odmiana, masz rację - trzeba sprawdzić czemu nie rośnie.
 . A może nie piszesz z obawy, że i trawę będziemy chciały Ci wykopać
 . A może nie piszesz z obawy, że i trawę będziemy chciały Ci wykopać   ?
 ?

Nawet z niedoczasem szkoleniowo- wyjazdowym co mnie troszkę odciął od FO tzn od pisania bo czytać czytałam
  Nawet z niedoczasem szkoleniowo- wyjazdowym co mnie troszkę odciął od FO tzn od pisania bo czytać czytałam   - nabyłam różyczek jednak ekonomicznie tzn kartonikowych. Lubię niespodzianki
  - nabyłam różyczek jednak ekonomicznie tzn kartonikowych. Lubię niespodzianki   Suszy nie widać u Ciebie, u mnie miejscami było widać, przyszły rok pokaże na ile się zregenerują rośliny . Jednak większość dała radę
 Suszy nie widać u Ciebie, u mnie miejscami było widać, przyszły rok pokaże na ile się zregenerują rośliny . Jednak większość dała radę   Jak Twoje zamówienie - zadowolona jesteś - daj oczy nacieszyć
 Jak Twoje zamówienie - zadowolona jesteś - daj oczy nacieszyć   

Jestem zadowolona z korzeni,dużo włosistych odrostów.
 Jestem zadowolona z korzeni,dużo włosistych odrostów. 

U ciebie podsycha? No tak...trawy zaczynają później wegetację
 U ciebie podsycha? No tak...trawy zaczynają później wegetację  

RdR dziś wykopię i zajrzę w korzenie...
 RdR dziś wykopię i zajrzę w korzenie... Wykopać trawę to i ja bym mogła u Ciebie,bo masz cudne pióropusze
 Wykopać trawę to i ja bym mogła u Ciebie,bo masz cudne pióropusze  
  Tak właśnie wygląda,a jak zaświeci słońce to dopiero uwielbiam patrzeć.
 Tak właśnie wygląda,a jak zaświeci słońce to dopiero uwielbiam patrzeć. 
  Oby tylko nas nie zawiodły,bo cena Madame Anisette do niskich nie należy...
 Oby tylko nas nie zawiodły,bo cena Madame Anisette do niskich nie należy... Zdrowa bestia jest...to pamiętam
 Zdrowa bestia jest...to pamiętam  

Myślałam,że nie zdążę,ale uda się
 Myślałam,że nie zdążę,ale uda się  

Miłego sadzenia życzę
 Miłego sadzenia życzę