Odrobina zimy....
Brzmi optymistycznie.
Wszak po zimie przychodzi wiosna, więc może trzeba dobrze popatrzeć i już gdzieś się tam znajdzie

A póki co - przechodzimy na czas zimowy

Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.

Zima również dla mnie brzmi całkiem optymistycznie.. Co zresztą może sugerować mój cytat w podpisie
 Zima również dla mnie brzmi całkiem optymistycznie.. Co zresztą może sugerować mój cytat w podpisie   Nie lubię jedynie deszczowej, szarej i późnej jesieni
  Nie lubię jedynie deszczowej, szarej i późnej jesieni   U ciebie jeszcze sporo kolorów i zimowity
 U ciebie jeszcze sporo kolorów i zimowity  

Widać,że ma dobrze u Ciebie
  Widać,że ma dobrze u Ciebie  

Ale u Ciebie piękna jesień. Masz duuze drzewa które się pięknie przebarwiają , pięknie
  Ale u Ciebie piękna jesień. Masz duuze drzewa które się pięknie przebarwiają , pięknie   A oczar pewnie jesienny. A ja swojego wywaliłam, bo słabo kwitł i nie przebijał lisci. Ale wiosennego mam. Ten jesienny u Ciebie pięknie kwitnie, gdyby u mnie tak kwitł to by został, ale trudno
   A oczar pewnie jesienny. A ja swojego wywaliłam, bo słabo kwitł i nie przebijał lisci. Ale wiosennego mam. Ten jesienny u Ciebie pięknie kwitnie, gdyby u mnie tak kwitł to by został, ale trudno  Piękny kolorowy ogród masz
   Piękny kolorowy ogród masz  

I jak ładnie się zaokrągliła
 I jak ładnie się zaokrągliła  Jak wrócimy wiosną na wieś - to będzie już dorosły kot...
  Jak wrócimy wiosną na wieś - to będzie już dorosły kot...

Felusia pewnie już urosła
   Felusia pewnie już urosła  A ogród z taka ilością drzew i krzewów , pięknie przebarwionych to cudo
   A ogród z taka ilością drzew i krzewów , pięknie przebarwionych to cudo  Ty masz tam spory teren. Ile masz arów ? bo ja 27
  Ty masz tam spory teren. Ile masz arów ? bo ja 27  razem z domem
 razem z domem