Jak różyczki? Przyszły do Ciebie? Nic się nie chwalisz...Coś tam zamówił ciekawego?
Może jakieś fotki z jesiennego kwitnienia wrzucisz

A wiesz oberwałem kilka krzaków do połowy i na razie jest ok
 A wiesz oberwałem kilka krzaków do połowy i na razie jest ok   Pokomplikowało się ... tak pusto sie zrobiło ech
 Pokomplikowało się ... tak pusto sie zrobiło ech  
 Wiesz róże
 Wiesz róże   jest co pokazywać ,mam teraz nowy telefon więc zdjęcia będą lepsze , zastanawiam się jakie pokazać
  jest co pokazywać ,mam teraz nowy telefon więc zdjęcia będą lepsze , zastanawiam się jakie pokazać   
  Mi lawendy przez lato padły, mimo podewania było tak gorąco że nie wytrzymały
 Mi lawendy przez lato padły, mimo podewania było tak gorąco że nie wytrzymały   mam alternatywę trzmielinę ciętą , kocimiętka nie sprawdzi się =koty=
  mam alternatywę trzmielinę ciętą , kocimiętka nie sprawdzi się =koty=  Mączniak bogu dzięki przez moje pomysły zniknął, trudno nie mieć chorób teraz przy tych deszczach mgłach i braku wiatru ... Chyba ta grzybnia jest w pędzie i nie da się jej pozbyć
 Mączniak bogu dzięki przez moje pomysły zniknął, trudno nie mieć chorób teraz przy tych deszczach mgłach i braku wiatru ... Chyba ta grzybnia jest w pędzie i nie da się jej pozbyć   

Tak przyszły , zamówienie zmniejszone ,przyszło 8 a mam 7 bo jedna (Kalinka) poszła do mojej kuzynki na prezent ;) Wiesz też znowu mnie wzięło na iglaki (cyprysiki) kupiłem 4 odmiany
  Tak przyszły , zamówienie zmniejszone ,przyszło 8 a mam 7 bo jedna (Kalinka) poszła do mojej kuzynki na prezent ;) Wiesz też znowu mnie wzięło na iglaki (cyprysiki) kupiłem 4 odmiany   Coś poszukam ze zdjęć
  Coś poszukam ze zdjęć  
  Ideał nad ideałami !
 Ideał nad ideałami !

ty już po sadzeniu róż ,ja dopiero przed
 ty już po sadzeniu róż ,ja dopiero przed   fajne róże posadziłeś tylko nam teraz nie znikaj już nigdzie ,bo my chcemy zdjęcia tych piękności
 fajne róże posadziłeś tylko nam teraz nie znikaj już nigdzie ,bo my chcemy zdjęcia tych piękności  

.Mati Jubilee Celebration
 .Mati Jubilee Celebration  , w tym roku malutka, ale kwiatów w pieknym kolorze miała dużo,z niecierpliwością czekam na przyszły sezon. Comte de Chambord też ładna, u mnie zdrowa do tej pory,pozostałych nie mam, więc nic nie powiem, a Boscobel mam na nowej liście
 , w tym roku malutka, ale kwiatów w pieknym kolorze miała dużo,z niecierpliwością czekam na przyszły sezon. Comte de Chambord też ładna, u mnie zdrowa do tej pory,pozostałych nie mam, więc nic nie powiem, a Boscobel mam na nowej liście 

Wiesz miłość jest , ostatnio doszły też cyprysiki do serduszka
  Wiesz miłość jest , ostatnio doszły też cyprysiki do serduszka  ale maleje ostatnio bo mi się nie chce ich okrywać a jest ich tak dużo że się płakać chce
 ale maleje ostatnio bo mi się nie chce ich okrywać a jest ich tak dużo że się płakać chce   
  ale będe musiał czekać chyba do 2017 na jej kwiaty :/ kurcze...
 ale będe musiał czekać chyba do 2017 na jej kwiaty :/ kurcze... Wiesz co każda róża jest idealna no niektóre mniej dla mnie każda wiąże się z innym okresem w życiu takjakby i mam sentyment do nich
 Wiesz co każda róża jest idealna no niektóre mniej dla mnie każda wiąże się z innym okresem w życiu takjakby i mam sentyment do nich   

już się doczekać nie mogę na nie
 już się doczekać nie mogę na nie   

u Ciebie i choinka i różyczki
  u Ciebie i choinka i różyczki  . Super
 . Super  Dobrze, że już wróciłeś na forum
 Dobrze, że już wróciłeś na forum  Różyczek Ci przybywa,pracy w związku z tym również
 Różyczek Ci przybywa,pracy w związku z tym również  , ale przecież nas to nie odstrasza prawda?
 , ale przecież nas to nie odstrasza prawda?

Tak wiesz wracam i ciągle coś
  Tak wiesz wracam i ciągle coś   Odstrasza mnie w różach tylko to okrywanie w zimie poza tym to wspaniałe jest i w ogóle
  Odstrasza mnie w różach tylko to okrywanie w zimie poza tym to wspaniałe jest i w ogóle   Na wiosnę teraz planuję kolejną rabatkę
 Na wiosnę teraz planuję kolejną rabatkę   
  Jakie pochwalisz się ?
  Jakie pochwalisz się ?   
  natomiast więcej będzie za rok ;) A zacznę alfabetycznie może
  natomiast więcej będzie za rok ;) A zacznę alfabetycznie może

Kwiaty nawet ładne jednak ciągle męczyły ją upały i deszcze . Tak czekałem na nią a ona nic ... w końcu prawie przydusiły ją pomidory
  Kwiaty nawet ładne jednak ciągle męczyły ją upały i deszcze . Tak czekałem na nią a ona nic ... w końcu prawie przydusiły ją pomidory   ...
 ...

Strasznie ją obfotografowywałem w tym roku . Ciekawostką są kwiaty które w każdym kwitnieniu kwitną inaczej, trudne do opisania kształty
  Strasznie ją obfotografowywałem w tym roku . Ciekawostką są kwiaty które w każdym kwitnieniu kwitną inaczej, trudne do opisania kształty