Mój ogród - moja pasja
- Kasiula17
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród - moja pasja
Ale jajca ja dopiero zobaczyłam ze mamy te same tytuły wątków.

Kasiu
ja już troszkę wcześniej zauważyłam,że mamy takie same tytuły wątków czyżby to coś znaczyło tzn że mamy podobne podejście do ogrodu.
Kasiu,Soniu dzisiaj nie robiłam zdjęć,nie miałam na to czasu.Wyrywałam jednoroczne gazanie bo po mrozie zrobiły się bardzo brzydkie,poza tym wykopałam cebule ismeny i galtoni a potem zaczął padać deszcz zrobiło się bardzo nieprzyjemnie i na tym zakończyłam prace ogródkowe.Jutro wstawię kilka fotek ma być słonecznie.
Kasiu,Soniu dzisiaj nie robiłam zdjęć,nie miałam na to czasu.Wyrywałam jednoroczne gazanie bo po mrozie zrobiły się bardzo brzydkie,poza tym wykopałam cebule ismeny i galtoni a potem zaczął padać deszcz zrobiło się bardzo nieprzyjemnie i na tym zakończyłam prace ogródkowe.Jutro wstawię kilka fotek ma być słonecznie.
- Kasiula17

- Od: 18 lis 2013, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu widocznie mamy to samo podejście i te same pragnienia.
No no ogród wyczyszczony jak ta lala,
u mnie pada 3 dzień i prac w ogrodzie nie mam a tak mam szaro i brzydko, wiele do ścinania.
Piękne widoczki aż chce się podziwiać. 
No no ogród wyczyszczony jak ta lala,
- cyma2704

- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu czyścioszek z ciebie,
na żwirowej ani listka. Ja mam tyle liści, że tylko z trawnika zbieram. Trawiasto -żurawkowa rabata piękna.
Kasiu,Soniu bardzo mi miło,że do mnie zaglądacie i jeszcze tak mnie chwalicie.Dzisiaj nic nie robiłam w ogrodzie bo u mnie pada deszcz ale pocieszające jest to,że się trochę ociepliło.Po niedzieli tradycyjnie będę grabiła liście bo jakoś nie lubię jak leżą na trawie,staram się to robić systematycznie ostatnio niemal codziennie.Tylko szkoda,że nie zdążyły się przebarwić spadają z drzew zielone.
- patkaza

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
http://images69.fotosik.pl/1264/1d534cb240e6a11fmed.jpg identyczny słup szpecił moje podwórko ale stał pod samym domem i to prawie na środku ogrodu! Rozkopali zabrali i wstawili nowy-hmmm, nie wiem czy lepiej
ale ma teraz tylko jedną nogę do zakrycia
. Jak tam plany na wiosnę?
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga