Wiosna, piaski no i my :)
- kasia100780
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wiosna, piaski no i my :)
Zdjecie nieba super.
Mieć wlasne grzybki to już coś. Ja jutro sie wybieram na opienki, mam nadzieję że będą
Mieć wlasne grzybki to już coś. Ja jutro sie wybieram na opienki, mam nadzieję że będą
Zenku, pies stary jak właściciel to i snu dużo nie potrzebuje
Witaj Kasiu, w tym roku mało tych swoich, bywało ponad 30 prawdziwków że o innych nie wspomnę. Pozdrawiamy serdecznie Andrzej i Danuta.
Obudowa letniego zlewu skończona
, nowa bramka otrzymała zamknięcie, niestety widać było że mróz dziś z rana mocny był
pomroziło.

Witaj Kasiu, w tym roku mało tych swoich, bywało ponad 30 prawdziwków że o innych nie wspomnę. Pozdrawiamy serdecznie Andrzej i Danuta.
Obudowa letniego zlewu skończona

No i pomroziło mocno, szkoda bo jeszcze ciut ciut ciepełko mogło by być, pozostaje cierpliwie znowu czekać na...wiosnę.
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Szkoda, że mróz przyszedł tak szybko i kolorowe liście zaraz się obsypią, ale Wasz las jeszcze ciągle cudny.
Andrzejku praca znowu szykuje się wiosną? Już jest wszystko O. K .
Pozdrawiamy.

Andrzejku praca znowu szykuje się wiosną? Już jest wszystko O. K .

Pozdrawiamy.

Jak jeszcze pogoda pozwoli Teresko to jeszcze w tym roku zaczniemy
. Wiata , ta zewnętrzna tez idzie do rozbiórki, stała prawie 20 lat, to pierwsza "budowla" działkowa, robiona na szybko.. wiec i tak długo postała.Sosny gubią takie ilości igieł że nie pamiętamy czegoś takiego odkąd mamy działkę. Ale z tym nie ma problemu, wyrzucamy na nasza drogę i w parę lat zmieni sie w super podłoze do borówek, zresztą juz jest pod spodem warstwa ok. 10 cm dobrej, kwaśnej próchnicy. 

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Borówki amerykańskie, to wspaniałe owoce i na Waszej działce z pewnością dobrze będą rosły.
A może już rosną?
Piękne widoki macie za oknem.
Jeszcze w tym roku sarenek nie widziałam na żywo, ale ślady kopytek w ogrodzie były. 

A może już rosną?
Piękne widoki macie za oknem.

Andrzej,trochę mnie nie było,a Ty tak pędzisz z wątkiem do przodu...trochę do nadrobienia jest.
Nie potrafisz siedzieć bezczynnie,ogrodzenie skończone i już następne plany
Widzę,że grzybki jakieś u Was były,a u mnie nic
nawet opieńki mróz wystraszył,a w ub.roku było ich b.dużo.
Pozdrawiamy
Nie potrafisz siedzieć bezczynnie,ogrodzenie skończone i już następne plany

Widzę,że grzybki jakieś u Was były,a u mnie nic

Pozdrawiamy

Ja pendzem
orzesz, nosz,
a bo niedługo się len włączy i zostanie tylko czytanie, to trzeba póki jest co pokazywać - pokazać 

- Daria_Eliza
- Od: 26 lut 2013, o 01:30
Astry mają się u Was bardzo dobrze, żadnego mączniaka. Troszkę zazdroszczę. 

No i wieje mocno i pada, ogólnie to jak w listopadzie, cóż pewnie juz w tym roku nie podziałamy. Plany na wiosnę są, chęci są żeby tylko jeszcze zdrówko dopisało
no i pomalutku trzeba przygotowywać się na okres zimowy na działce, drewna do komika dosyć, jeszcze trochę grabienia i przyjdzie czekać na nowy sezon

no i pomalutku trzeba przygotowywać się na okres zimowy na działce, drewna do komika dosyć, jeszcze trochę grabienia i przyjdzie czekać na nowy sezon

-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Andrzeju piękna ta jesień na Twoich zdjęciach gorzej w realu co spojrzę przez okno to gorzej się czuję. U mnie wszystko przemarzło a u Was w lesie jednak coś nie coś ocalało i całkiem ładnie wygląda. 

Beato
trzeba wpaść do znajomych, posiedzieć ,pogadać i chandra jesienna minie 

-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Niestety zmogło mnie choróbsko. Siedzę już drugi tydzień w domu a jeszcze na dodatek w sobotę mam wesele u chrześniaka więc sam rozumiesz. 

...a te podgrzybki to od razu w słoiku były
,chyba muszę odwiedzić ten las.
Marek tam był,ale tylko drzewo znalazł
Twoje zdjęcia są zawsze rewelacyjne,nie muszę się ruszać z domu,wystarczy zajrzeć do Twojego wątku i już czuję klimat

Marek tam był,ale tylko drzewo znalazł

Twoje zdjęcia są zawsze rewelacyjne,nie muszę się ruszać z domu,wystarczy zajrzeć do Twojego wątku i już czuję klimat