Gosia- Margo? postaram się podsumować ten trudny sezon?Mam zamiar kupić jeszcze jakieś rózyczki na wiosnę.
Zastanawiam się nad Jalitah, Home&Garden, ale i Munstead chodzi mi po głowie.
A jakie róże najobficiej kwitły u Ciebie?
Będzie podsumowanie sezonu?

A, na pytanie, która róża kwitła mi najobficiej?. krótko?. Marc Chagall?

Tolinka pisze:Ogólne zdjęcie moje ulubioneale widać że po prawej stronie sporo miejsca ,co tam planujesz Majeczko?
Tolinko?. hihihi
 zmiany w tym wolnym miejscu już zakończone? tam nic już nie posadzę.
   zmiany w tym wolnym miejscu już zakończone? tam nic już nie posadzę.Nie mogę, bo za płotem rosną skyrocety, a one mają pokaźne rozmiary i korzenie?

Z mojej strony płotu zostanie wkopana pleksi żeby nie dopuścić do zadomowienia się korzeni w pobliżu moich nasadzeń.
Na korze ustawiam donice z kwitnącymi roślinami?. np. ostróżki i macierzanka

Trochę dalej mam posadzone w gruncie cztery pokaźne krzaczki róż. Żeby nie było smutno mam również zadołowane 35 litrowe donice, a w nich powojniki. Trzeba sobie radzić w tych trudnych susieckich sytuacjach.

takasobie pisze:Świetne zdjęcia! Też takie lubię!
Dzis też kończę sezon, dalie ścięło, wykopki zacząć czas! Ale to jeszcze nie koniec! Róże jeszcze są i kwitnąć będą, póki tchu im starczy
Miłeczko ? takasobie czytałam, że zamówiłaś kolejne róże?
 fajnie? nie tylko dalie są piękne?
 fajnie? nie tylko dalie są piękne?   
 Ja tak sobie żartuję, prawda jest taka, że podziwiam u Ciebie piękne kwiaty dali i zazdroszczę takiej kolekcji.
U mnie dalej ciągle............ roże i róże? hihihi......

Iwonka1 pisze:Zarówno Anahe jak i Jalitah są na mojej liście zamówionychPo Twoich zdjęciach widzę, że to moje kolejne dobre trafienie
Złapały mnie za
i nie zamierzają puścić. Już się cieszę, że im uległam

Iwonka1 ? doskonały wybór? obie są

? masz miejsce na kolejne zachcianki ?
 ? masz miejsce na kolejne zachcianki ?

(kilkoma kwiatkami, ale zawsze).
 (kilkoma kwiatkami, ale zawsze). 

nie kupiłaś żadnej róży?. w takim razie ja wyrobiłam plan?. za nas dwie? hihihi..
 nie kupiłaś żadnej róży?. w takim razie ja wyrobiłam plan?. za nas dwie? hihihi..   no pewnie pucowałam listeczki do zdjęć?.
 no pewnie pucowałam listeczki do zdjęć?.  . a na poważnie mam zdrowe róże.
  . a na poważnie mam zdrowe róże.   
  ja nie toleruję chorych zdechlaczków?
  ja nie toleruję chorych zdechlaczków?   

Dzisiaj została zakończona pierwsza
 Dzisiaj została zakończona pierwsza  Na szczęście mamy jeszcze ujęcie wody pitnej i dzisiaj przydźwigałam
  Na szczęście mamy jeszcze ujęcie wody pitnej i dzisiaj przydźwigałam  200 litrów wody do beczki. Mam nadzieję, że to wystarczy na jesienne nasadzenia
  200 litrów wody do beczki. Mam nadzieję, że to wystarczy na jesienne nasadzenia  

czy wymieniasz rabatę pod domem?
  czy wymieniasz rabatę pod domem?