Pomidory układam warstwami, tzn. aż do zapełnienia pudełka, a pudełko wkładam do szafy w najcieplejszym pokoju.
Pięknie jeszcze na Twojej działeczce.

u mnie jest glina ale ona jest z tego względu że podczas budowy domu jak był kopany fundament i szambo to została rozrzucona po działce. Tez narzekam bo pielenie w glinie jest ciężkie w dodatku robienie czego kolwiek w glinie jest ciężkie. Rudy kolega bardzo urodziwy myślisz że to kot porzucony przez kogoś czy ma jakiś dom, szkoda mi go że taki mizerny
 u mnie jest glina ale ona jest z tego względu że podczas budowy domu jak był kopany fundament i szambo to została rozrzucona po działce. Tez narzekam bo pielenie w glinie jest ciężkie w dodatku robienie czego kolwiek w glinie jest ciężkie. Rudy kolega bardzo urodziwy myślisz że to kot porzucony przez kogoś czy ma jakiś dom, szkoda mi go że taki mizerny 

Można by tabletki zmiksować z kawałkiem surowego mięsa i zje na pewno.
 Można by tabletki zmiksować z kawałkiem surowego mięsa i zje na pewno. 

Może jednak te obrzeża by trochę ograniczyły przerastanie chwastów. Choć perz u mnie pod murkiem ogrodzeniowym przechodzi.
 Może jednak te obrzeża by trochę ograniczyły przerastanie chwastów. Choć perz u mnie pod murkiem ogrodzeniowym przechodzi.  Niestety dzień krótki i coraz trudniej coś zrobić w ogrodzie.
 Niestety dzień krótki i coraz trudniej coś zrobić w ogrodzie.  

Jaki zestaw dyniowy ja już swoje zbiory dyniowe mam w piwniczce,ja nie mam traw prawie wcale i zaczynają bardzo mi się podobać
 Jaki zestaw dyniowy ja już swoje zbiory dyniowe mam w piwniczce,ja nie mam traw prawie wcale i zaczynają bardzo mi się podobać