wanda7 pisze:Witaj Majeczko tego pięknego poranka październikowego.
Oglądam, czytam o nowościach, choć sama odkładam decyzję do wiosny. Dołączam do osób niezadowolonych z Summer Song. Kolor podoba mi się bardzo i myślę nad zakupem Sommersonne. Wygląda na zdjęciach, jakby była bardzo podobna do Summer Song. Masz ją może?
Wandziu witaj
 w bardzo mroźny poranek, tu -8 C....
  w bardzo mroźny poranek, tu -8 C....   
 Co do nowości..... ja zdecydowanie wolę jesienne zamówienia.
Nie mam Sommersonne, faktycznie kolor jest bardzo podobny do Summer Song.
Osobiście z tak wyraźnymi kolorami muszę uważać, bo mam róże posadzone na jednej rabacie.
Natomiast mam Lady of Shalott.... to jest bardzo wigorna róża, kwitnie jeszcze teraz.
Dzień dobry

ponieważ Imageshack dalej odmawia mi posłuszeństwa..... przestawiam się na Fotosik.... (Alexia dziękuję za wprowadzenie
 )
)Wstawię zdjęcia z 7 października, to ostatnie z tego sezonu..... dziś miałam - 8 C, wszystko jest zeszklone... kwiaty pospuszczały główki....
Czas na przygotowania do zimy....

Mamma Mia

Ostróżki
 na prawdę tak kwitły
 na prawdę tak kwitły   

Lacre

Kto wie może się skuszę na chociaż trzy jak co roku? Zakończyć sezon bez róż to nie to
 Kto wie może się skuszę na chociaż trzy jak co roku? Zakończyć sezon bez róż to nie to  

mam bardzo podobną róże ,którą kupiłam w A jako Pirouette ale nią nie jest natomiast bardzo mi ją przypomina twoja Mamma Mia
 mam bardzo podobną róże ,którą kupiłam w A jako Pirouette ale nią nie jest natomiast bardzo mi ją przypomina twoja Mamma Mia   Czy ona jest wysoka ,liście błyszczące,kwiaty ma duże i prawie wcale nie pachnie?
 Czy ona jest wysoka ,liście błyszczące,kwiaty ma duże i prawie wcale nie pachnie?
 . Tak właśnie jest ze mną
 . Tak właśnie jest ze mną  . Ale ja przygodę z Królową Kwiatów dopiero rozpoczynam, jeszcze wiele spełnionych chciejstw przede mną
 . Ale ja przygodę z Królową Kwiatów dopiero rozpoczynam, jeszcze wiele spełnionych chciejstw przede mną  .
 . 

moje róże zwariowały... i tak na prawdę bliżej jesieni odżyły i chciały ponownie kwitnąć.
 moje róże zwariowały... i tak na prawdę bliżej jesieni odżyły i chciały ponownie kwitnąć.