Aguś tak jak i u mnie zimno hamuje wzrost wszystkich roślin. Było gorąco i nagle zrobiło się zimno to rośliny też muszą się dostosować. Szybko przekwitają róże a niektóre nie otwierają się do końca...takie zimowe róże Dalej nie ma u Was grzybów? na FB widzę takie fantastyczne zbiory
Miejscami są, tam gdzie jakieś torfowisko czy obok strumieni, ale u nas nic.
Myślę że jak zapowiedzą przymrozek to oberwę wszystkie maluchy, nawet te wielkości palca. W końcu z nich też coś zrobię a tak to się zmarnują.
Aga, chętnie bym Ci oddała spore nadmiary wilgoci, szkoda, że nie mam jak. U nas na wsi jakieś grzyby są, bo sąsiedzi zbierają.
Nie wiem, jak wstawiasz fotki przez fotosik i czy masz tam swoje konto, chociażby to darmowe? Bo teraz fotosik został "ulepszony" (czyt. bardziej skomplikowany), ale ja mam konto i teraz można sobie wybierać różne rozmiary wstawianych fotek, zależnie od potrzeb.
Ja nadal się przyzwyczajam i badam opcje, ale generalnie wybieram opcje "zdjęcia na forum" i odpowiedni rozmiar, żeby nie był za mały. Można dodać też opcję, że po kliknięciu na zdjęcie otwiera się od razu w oryginalnym rozmiarze.
Dzięki Dario, faktycznie się chyba zarejestruję.
Te ich zmiany to wcale nie jest żadne ulepszenie
Co do deszczu to ma spaść w piątek.
Pierwszy deszcz od dwóch miesięcy...
Agnieszko u nas też deszczyku nie ma ,dobrze,że rano troszkę mokro od mgły bo inaczej to było by kiepsko.Ja te w donicach podlewam .Grzybów u nas też nie ma ,za sucho było w tym roku i chyba grzybnie wysuszyło .
Ago ja przesyłam zdjęcia z Fotosika bez logowania dając albo wielkość zdjęcia 500 pikseli albo pełny rozmiar (bo niektórzy takie wolą). Zdjęcia mam na dysku komputera, bo pamiętam gorycz koleżanek jak Imageshack postąpił z tymi co płacili cały czas, a kiedy przestali płacić pozbawił ich wszystkich zdjęć. Życząc deszczu cieszę się że jest cieplej bo podobno pokazały się u nas prawdziwki i kozaki, co dzisiaj pójdę sprawdzić
Anitko
Ja robię dokładnie tak , jak Marysia.
przesyłam zdjęcia z Fotosika bez logowania , tylko wybieram z mojego pliku na kompie..I tak je wcześniej zmniejszam, bo mój aparat robi mocno duże.
To potem już mam gotowe i pełny rozmiar.I jest wszystko ok.
pozdrawiam i miłego dnia życzę