Co sądzicie o odmianie FLORINA? Bo ja w ogóle to w ramach poszukiwań rozglądam się za czymś zimowym. Rzecz jasna smakującym jak Campsur,tzn. w tej "tonacji". I ładnego czerowonego
 Na ten moment Camspur był tym pierwszym wyborem, acz przeczytałem że Florina dojrzewa jeszcze później - pod koniec października. Zgooglałem fotki i zobaczyłem że ładna, czerwoniutka jest tak Florina. I jeśli smakuje tak dobrze/podobnie jak Camspur, a w dodatku łątwiej (chyba) ją zdobyć, to może zdecyduję się na tę.
 Na ten moment Camspur był tym pierwszym wyborem, acz przeczytałem że Florina dojrzewa jeszcze później - pod koniec października. Zgooglałem fotki i zobaczyłem że ładna, czerwoniutka jest tak Florina. I jeśli smakuje tak dobrze/podobnie jak Camspur, a w dodatku łątwiej (chyba) ją zdobyć, to może zdecyduję się na tę.Ewentualnie być może jeszcze macie inne sugestie spełniające kryteria: łądne czerwone, smakujące w tonacji Camspura, dojrezwające późno, możliwie choroboodporne






 
 
 
 





 . Tylko badania genetyczne.)
 . Tylko badania genetyczne.) (zazdroszczę tych skrzynek z ananasem
 (zazdroszczę tych skrzynek z ananasem  ).
 ). 
 
		
