Widzę znowu zestawienie czosnków z trawami.
Stosunkowo uporządkowany styl jest

Kolumny przed szklarnią są niesamowite, ścianka pionowa też przykuwa wzrok.

a i kolekcje różyczek... Laguna, Mary Rose, I Polka oczywiście, przyznaje jest ciekawa, ale kanna po prostu niesamowita. A już Wisley, zwłaszcza ujęcia tych stoków z drzewami i roślinami skalnymi cudo
 a i kolekcje różyczek... Laguna, Mary Rose, I Polka oczywiście, przyznaje jest ciekawa, ale kanna po prostu niesamowita. A już Wisley, zwłaszcza ujęcia tych stoków z drzewami i roślinami skalnymi cudo   jestem ciekawa ileż ludzi musi pracować nad tak nienagannym wyglądem tej oazy, ...a ja się biedzę ze swoim skrawkiem ; (
 jestem ciekawa ileż ludzi musi pracować nad tak nienagannym wyglądem tej oazy, ...a ja się biedzę ze swoim skrawkiem ; (
 )
 )

Księżniczka Fiona ? Ta od Szreka ?
 Księżniczka Fiona ? Ta od Szreka ?

Ostróżki błękitne widać z daleka,muszę na wiosnę zakupić ten kolor
 Ostróżki błękitne widać z daleka,muszę na wiosnę zakupić ten kolor  

miło mi, że lubisz oglądać moje zdjęcia z wycieczki.
 miło mi, że lubisz oglądać moje zdjęcia z wycieczki.  , tam bardzo często trafiamy na łączenie czosnków z trawami.
 , tam bardzo często trafiamy na łączenie czosnków z trawami.   miło mi, że znalazłaś coś wspólnego z Twoim pięknym ogrodem u mnie.
  miło mi, że znalazłaś coś wspólnego z Twoim pięknym ogrodem u mnie.  też się cieszę, że na Was trafiłam.
 też się cieszę, że na Was trafiłam.  

już chyba pisałam, że u Ciebie starczy jedzenia i miejsca dla wszystkich, nawet gryzoni.
 już chyba pisałam, że u Ciebie starczy jedzenia i miejsca dla wszystkich, nawet gryzoni.   
  będzie tego jeszcze trochę, ale po kolei.
 będzie tego jeszcze trochę, ale po kolei.   
   też oglądałam ten program nawet już dwa razy. Takich programów Mai oczekuję oraz tych, gdzie pokazuje ogrody , ale nie świeżo wymodzone przez projektantów lecz takie z duszą, które właściciele robią osobiście wkładając w ich tworzenie swoją pracę i serce. O kannie dla Ciebie będę pamiętać. Jak już skończy zdobić mi ganek to mogę od razu podzielić się z Tobą albo na wiosnę. Jak nam wyjdzie.
 też oglądałam ten program nawet już dwa razy. Takich programów Mai oczekuję oraz tych, gdzie pokazuje ogrody , ale nie świeżo wymodzone przez projektantów lecz takie z duszą, które właściciele robią osobiście wkładając w ich tworzenie swoją pracę i serce. O kannie dla Ciebie będę pamiętać. Jak już skończy zdobić mi ganek to mogę od razu podzielić się z Tobą albo na wiosnę. Jak nam wyjdzie.  
  ten skalniak już u podnóża był obłędny. Przyznam się, że nie czułam się na siłach , by w tym upale wdrapać się tam na sam szczyt. Ktoś od nas tam był i był zachwycony, tym co zobaczył. Jakoś mnie te suche i skalne też specjalnie nie ciągną. Gdyby nie pełne słońce i 36 na termometrze pewnie bym tam się wdrapała.
 ten skalniak już u podnóża był obłędny. Przyznam się, że nie czułam się na siłach , by w tym upale wdrapać się tam na sam szczyt. Ktoś od nas tam był i był zachwycony, tym co zobaczył. Jakoś mnie te suche i skalne też specjalnie nie ciągną. Gdyby nie pełne słońce i 36 na termometrze pewnie bym tam się wdrapała.  pięknie, pięknie i tylko szkoda, że nie można zajrzeć tam częściej.
 pięknie, pięknie i tylko szkoda, że nie można zajrzeć tam częściej.  tam właśnie spędziliśmy cały dzień.
 tam właśnie spędziliśmy cały dzień. 

] tylko prze szybę, to zwiedzałam za Tobą. Czy to może była wycieczka z panią Kasią? Dobrze było mieć swojego człowieka na Wyspach
 ] tylko prze szybę, to zwiedzałam za Tobą. Czy to może była wycieczka z panią Kasią? Dobrze było mieć swojego człowieka na Wyspach 

zresztą całość robi niesamowite wrażenie. A róża Wisley 2008, którą posiadam, swą nazwę zawdzięcza tym właśnie ogrodom
 zresztą całość robi niesamowite wrażenie. A róża Wisley 2008, którą posiadam, swą nazwę zawdzięcza tym właśnie ogrodom  

kolejna część i kolejny raj na ziemi
 kolejna część i kolejny raj na ziemi   oj chyba by mnie stamtąd nawet wołami nie wyciągnęli.
 oj chyba by mnie stamtąd nawet wołami nie wyciągnęli.