Danuto, Basiu oba gatunki są godne uwagi

Jestem troszkę zasmucona bo okazało się, że zamiast trzech różnych odmian ceropegii mam jedną zdublowaną i to samo mam z sp.madagascar zamiast trzech różnych jest jedna

marta_lara pisze: Ale, ale!! Jakie piękne są te kwiatki Ceropegii, WOOOO![]()
Ja też takie chcę
![]()
To ja się powinnam u Ciebie zaopatrywać, a nie Ty u mnie
Marto, Agnieszko na wiosnę będę je odmładzać bo już teraz za bardzo się rozrosły więc jak coś chętnie się podzielębrombiel pisze:I ja tu wreszcie trafiłam...ten indianin z pióropuszem jest boski...też taki chcę
Kasiu dziękujękubasia pisze:Cóż za widokimusisz mieć aparat z dobrym zoomem, bo kudełki super pokazane.
Czekam na więcej kosmicznych fotek.
Idzie tak zaparte z tą zieleniną że już raczej nie liczę żeby coś mu się odwidziało....eriopus pisze:Co slychać na polu filodendronowym? Chodzi mi konkretnie o cięcie ilsemanii
Tak ma podłużne 'strzałkowate' listki czyli to Orm Maneerychoo pisze:Czy Golden Allusion ma podłużne, strzałkowate liście? Mam takiego pod nazwą Orm Manee.
To zależy pod jaką nazwą go kupiłaś. Tych z różowymi nerwami jest co najmniej kilka odmian. Ja np nie wiem czy mango allusion już mam czy nie bo 'rasamme coś tam' niewiele mi mówiAndziax007 pisze:Znowu pomyliłam nazwy...echhhhh