Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2
-
clem3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kocham ogród i wszystko z nim związane cz.2
Ale zmęczyłaś pomocników

Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- beacia0088

- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgosiu kazałam im się nauczyć troszkę i liczyłam na pomoc,ale marni z nich uczniowie i pomocnicy 
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Beatko,roślinki super czują sie w Twoim ogrodzie ,takie dorodne,prześwietlone promieniami słońca,sprawiają fantastyczny nastrój,zatroszczyłaś się bardzo o swój ogród i tak właśnie marzenia się spełniają ,dwa koteczki na łóżeczku super wyglądają pozdrawiam 
- Daria_Eliza

- Od: 26 lut 2013, o 01:30
Za dużo informacji na raz?

No tak, mój tulipanowiec nigdy nie był nawożony. I podlewany.
To trochę tłumaczy, dlaczego nie jest taki duży. Ale spodziewam się, że teraz już będzie dawał sobie radę.
No tak, mój tulipanowiec nigdy nie był nawożony. I podlewany.
- Rozana
- 1000p

- Od: 20 wrz 2014, o 09:30
Piękne zdjęcia robisz. Super hortensja takiej nie mam.
- TerDob

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beatko ja tez pochwale Twoje zdjęcia są śliczne ale to pierwsze ze śpiochami super wygląda
Pięknie Ci jeszcze wszystko kwitnie
a nagromadziłaś różności tyle
Pozdrawiam
podeślij trochę deszczu
Pięknie Ci jeszcze wszystko kwitnie
Pozdrawiam
podeślij trochę deszczu
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Kochana, bardzo mądrych masz pomocników
bo wiadomości najlepiej wchodzą do głowy, gdy się na nich śpi.
Śliczny kolor budlei i hortensja taka świeżutka jak by suszy nie doświadczyła.

Śliczny kolor budlei i hortensja taka świeżutka jak by suszy nie doświadczyła.
Beacia
pokazałas piękny nastrojowy jesienny ogród. Cudownie promienie słońca oświetlają zakątki ogrodu tworząc z niego magiczne miejsce
pokazałas piękny nastrojowy jesienny ogród. Cudownie promienie słońca oświetlają zakątki ogrodu tworząc z niego magiczne miejsce
- beacia0088

koziorozec Marto dziękuję 
Uwelbiam spędzać czas w ogrodzie i zawsze coś tam dłubnę ,coś pokopię no i jakoś się to układa i tworzy.A te dwa kociaki lubią spędzać czas ze sobą i spać razem też
Daria_Eliza Dario
twój tulipanowiec też szybko podskoczy nim się obejrzysz a będzie olbrzym.Ja nawożę ,ale w tym roku mniej o tą suszę bo bałam się ,żeby ich nie popaliło jeszcze nawozem.
Rozana Marto dziękuję
Na pewno niedługo i ją zdobędziesz
TerDob Tereniu dziękuję również
Deszczyk już pewnie i u ciebie padał bo u mnie w nocy nawet burza była .
stasia_ogrod Stasiu
Pomocnicy jak to pomocnicy więcej przeszkadzają niż pomagają
Budlei mam 4 szt bo zakupiłam ostatnio białą i czekam na jeszcze jedną aż zakwitnie jaki będzie kolor
a kolejne dwie są w dwóch odcieniach fioletu .Lubię je za to ,że przyciągają do siebie mnóstwo pięknych motyli i pięknie kwitną .Ta hortensja jest troszkę popalona przes słońce ,połowa jest piękna a druga to już troszkę mniej .
Michasia1 Żanko cieszę się ,że wpadłaś i jesteś zadowolona z moich zdjęć,dziękuję
Staram się jak mogę
Moja cudna róża

i jeszcze kilka innych różyczek z dzisiaj

i kilka innych roślinek

Uwelbiam spędzać czas w ogrodzie i zawsze coś tam dłubnę ,coś pokopię no i jakoś się to układa i tworzy.A te dwa kociaki lubią spędzać czas ze sobą i spać razem też
Daria_Eliza Dario
Rozana Marto dziękuję
Na pewno niedługo i ją zdobędziesz
TerDob Tereniu dziękuję również
Deszczyk już pewnie i u ciebie padał bo u mnie w nocy nawet burza była .
stasia_ogrod Stasiu
Pomocnicy jak to pomocnicy więcej przeszkadzają niż pomagają
Budlei mam 4 szt bo zakupiłam ostatnio białą i czekam na jeszcze jedną aż zakwitnie jaki będzie kolor
a kolejne dwie są w dwóch odcieniach fioletu .Lubię je za to ,że przyciągają do siebie mnóstwo pięknych motyli i pięknie kwitną .Ta hortensja jest troszkę popalona przes słońce ,połowa jest piękna a druga to już troszkę mniej .
Michasia1 Żanko cieszę się ,że wpadłaś i jesteś zadowolona z moich zdjęć,dziękuję
Staram się jak mogę
Moja cudna róża

i jeszcze kilka innych różyczek z dzisiaj

i kilka innych roślinek

-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Beatko,róże cudownie napojone ,ogród odżył ,u mnie też wreszcie podlało,na pewno ziemia głęboko nie przesiąkła,ale to już coś ja też często tak dorywczo w ogrodzie i jakoś się posuwa do przodu,dobrze ,że ogród przy domu,bo inaczej to by się nie dało chociaż na chwilę wpaść,pozdrawiam i miłego weekendu życzę 
- kasia100780

- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- witch
- 1000p

- Od: 9 cze 2013, o 10:16
Piękna hortensja
I ta róża

I ta róża
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Beatko,każda wygrana cieszy i motywuje do dalszego działania,ale ogród tworzymy dla siebie i taki w którym czujemy się najlepiej.
Beatko Gratuluję Ci masz mnóstwo pięknych zdrowych roślin
I te piękne zdjęcia
z przyjemnością się ogląda 
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
- beacia0088

koziorozec Marto witam cię znowu,fajnie,że zaglądasz do mnie,jest mi bardzo miło
Oj polało wczoraj,burza była,ale na szczęście nie bardzo groźna.faktem jest ,że tego deszczu przydałoby się jeszcze więcej ale i tak super bo już mniej podlewania .Plusem jest też to ,że mam ogród przy domu bo jak bym musiała dojeżdżać to już by było gorzej .
kasia100780 Kasiu witaj i dziękuję
witch Agnieszko
Dziękuję
malgocha1960 Małgosiu
Małgosiu każda wygrana cieszy fakt,ale ja podchodziłam mimo wszystko do tego konkurxu z dystansem .Wzięłam w nim udział nie po to by wygrać bo na to nie liczyłam , tylko po to by sprawdzić opinie osób mi nie znanych ,którzy widzieli mój ogród na 8 raptem zdjęciach a nie tak jak np. wszyscy tu na forum,gdzie zdjęć mamy masę .Fajnie jak ktoś nie znający mojej histori może ocenić moją pracę jaką wykonałam i wykonuję w moim ogrodzie .Masz rację,że ogród tworzymy dla siebie i ja tak robię i ja już wygrałam bo moje marzenie się spełniło bo kupę lat minęło ,ale się udało
Wasze opinie są dla mnie bardzo ważne i cenne za co wam bardzo dziękuję
amalia Marusiu śłicznie dziękuję za młe słowa i za to,że do mnie zajrzałaś,jest mi bardzo miło
Kochani pokażę wam jeszcze jedno zdjęcie moich maluchów ,słodko śpią

i jeszcze hortensje

Oj polało wczoraj,burza była,ale na szczęście nie bardzo groźna.faktem jest ,że tego deszczu przydałoby się jeszcze więcej ale i tak super bo już mniej podlewania .Plusem jest też to ,że mam ogród przy domu bo jak bym musiała dojeżdżać to już by było gorzej .
kasia100780 Kasiu witaj i dziękuję
witch Agnieszko
Dziękuję
malgocha1960 Małgosiu
Małgosiu każda wygrana cieszy fakt,ale ja podchodziłam mimo wszystko do tego konkurxu z dystansem .Wzięłam w nim udział nie po to by wygrać bo na to nie liczyłam , tylko po to by sprawdzić opinie osób mi nie znanych ,którzy widzieli mój ogród na 8 raptem zdjęciach a nie tak jak np. wszyscy tu na forum,gdzie zdjęć mamy masę .Fajnie jak ktoś nie znający mojej histori może ocenić moją pracę jaką wykonałam i wykonuję w moim ogrodzie .Masz rację,że ogród tworzymy dla siebie i ja tak robię i ja już wygrałam bo moje marzenie się spełniło bo kupę lat minęło ,ale się udało
amalia Marusiu śłicznie dziękuję za młe słowa i za to,że do mnie zajrzałaś,jest mi bardzo miło
Kochani pokażę wam jeszcze jedno zdjęcie moich maluchów ,słodko śpią

i jeszcze hortensje