Moje oczko w głowie cz. 7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje oczko w głowie cz. 7

Post »

Witaj Jadziu ;:196 nie wiem co z tymi zdjęciami wysyłam z pikasa tak jak zawsze .
U mnie dalej nic nie popadało ;:185 latam z wężem i podlewam .
Gosiu witam ;:196 Nadal sucho :( wkoło pada a u nas nic .
Tak bardzo czekam na deszcz a tu nic . Cieszę się że Ci się podobają kłosowce .
Arku witaj :wit
Zgadałeś sobota była piękna i słoneczna i niedziela i poniedziałek i tak od czerwca . Życz mi proszę deszczu to wszyscy będziemy zadowoleni - i kwiatuszki bo się w końcu napiją i ja bo będę mieć więcej czasu na odwiedzanie zaprzyjaźnionych wątków i Ty bo Cię w końcu odwiedzę :D
Hydragena Mac Hot Red- tak to hortensja i mnie się podoba .
Pozdrawiam i obiecuję zajrzeć do Ciebie ;:108
Wandziu witaj ;:196 Czym jesteś zachwycona ? wszystko poprzysychane , podlewam cały czas ale to nic nie daje .
Róża jest , żyje , rośnie w nowym ogrodzie , trochę kwitła ale nawet nie wiem czy jej zrobiłam zdjęcia , dzisiaj nawet patrzyłam na nią czy przypadkiem nie ma zamiaru powtarzać kwitnienia ale nie ;:185
Martuś witaj tak podlewam dalej , u mnie nic nie popadało a na czwartek znowu 30 stopni zapowiadają :(
Dziękuję i również przesyłam pozdrowienia ;:196
Witaj Ewuniu ;:196
Ja cały czas czekam na deszcz , nic nie popadało . Nie wiem co z tymi zdjęciami się dzieje , wstawiam jak zawsze . Jeszcze raz dzisiaj spróbuję a jak nie będzie widać to będę musiała zamknąć wątek :(

Obrazek

Obrazek
jeszcze niedobitki kwitną
Obrazek

Obrazek
zakwitła mi magnolia - młoda , wsadzona późną wiosną a w lipcu wysadzona do dużego wiadra bo muszę jej miejscówkę zmienić , chyba się bała żeby jej nie wyrzucić i dlatego zakwitła
Jadziu bardzo proszę dmuchnij te chmurki w moją stronę ;:180 ;:180 ;:180
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tereniu podmuchałam te chmurki i oby doleciały ;:168 .Z tej sesji widzę tylko jedna lilijkę może to wina mojej przeglądarki, bo mam zamontowanego Firefoxa
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Tereniu u mnie tak wesoło leje, może i Tobie podlewa ogród!
Jak zachowywała się przez lato Paulovnia, czy kwiaty zamieniły się na jakiś owoce?
a wiesz może jak drzewo u Michała czy przeżyło przesadzanie?
Ślę serdeczności ;:196 i dmucham z całych sił deszcz ;:224
Awatar użytkownika
badzia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lip 2011, o 19:41
Kontakt:

Post »

Pnące nie powtarzają kwitnienia, czasem pojawi się jakiś kwiatek. One kwitną długo i bardzo obficie,gdyby miały powtórzyć to jeszcze raz nie przeżyłyby zimy. Twoja róża klimatyzuje się, goi rany po przeprowadzce. W następnym sezonie ucieszy Twoje oczy.
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Czemu ja nie widzę zdjęć? :(
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tereniu u mnie dziś w nocy troszkę popadało ,ale i tak sucho .Może w końcu coś się zmieni z tym deszczykiem i nas odwiedzi na troszkę dłużej :)Czego nam życzę :)
Kochanie ja też zdjęć nie widzę niestety :cry:
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Jadziu dzięki bardzo ;:196 chmurki dotarły ale po drodze wodę już zgubiły , troszkę w nocy porosiło , w wiadrach i w beczkach sucho ale na listkach kwiatków trochę widać :)
Nie wiem co z Tymi zdjęciami , nic nie zmieniałam , wstawiam tak jak zawsze - trudno nie będzie zdjęć .
Marysiu ale Ci dobrze z tym deszczem , u mnie w nocy trochę porosiło , na ziemi nie widać ale na listkach kwiatów tak , cały dzień słoneczny a wieczorem zrobiliśmy sobie ognisko - było cieplutko .
Paulownia mimo suszy przeżyła , trochę biedna ale ma sporo nasienników , dzisiaj sprawdziłam ale jeszcze nie dojrzałe ;:185
Nie wiem jak paulownia u Michała ale się odezwał to sam nam powie czy rośnie :D
Bardzo Ci dziękuję ;:196 oby ten upragniony deszczyk dotarł i do mnie , U Michała pada codziennie a raptem jest 20 km. różnicy :(
Wandziu ;:196 Wiem że nie powtarzają kwitnienia pnące róże ale patrzyłam czy może ją za kulkować tylko kiedy ?? i chyba się nie da bo ma takie twarde te pędy . Już się cieszę na to jej kwitnienie :D
Małgosiu przepraszam ;:180 ale nie wiem co się dzieje ze zdjęciami ;:185 u mnie w wątku widać , wstawiam tak jak zawsze - po prostu nie wiem .
Witaj Beatko :wit U mnie tylko po mżyło troszkę , na ziemi nie widać , w beczkach pusto ale na listkach trochę znać .
Sprawdzałam pogodę i do niedzieli u nas nie ma deszczu ;:145 ja już mam dosyć tego podlewania , wszystko i tak podsycha :(
Nie wiem co z tymi zdjęciami ;:7
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21

Post »

To dlaczego moja pnąca róża właśnie powtarza? :shock: Ja się nie znam, bo mam tylko tę jedną różę, ale właśnie kwitnie.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Tereniu szkoda ,ze takie wycieńczone chmurki do Ciebie dotarły ;:174 Po drodze chyba cały zapas wypuściły ;:174 .Dzisiaj znów podmuchałam je w Twoją stronę jak u mnie podlało ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Tereniu chyba wywołałam Michała paulownią ;:306 Nie wiem chyba ktoś rozłożył na Wami ogromny parasol ;:oj
Ciepło i u mnie i to codziennie od niedzieli, wieczór niestety wcześnie zapada ;:222
Nieustająco życzę deszczu ;:196

Kasiu vimen u mnie też pnąca róża powtarza kwitnie :D chyba tylko te stare odmiany nie powtarzały.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Tereniu,dalej nie widzę ani jednego zdjęcia ,a do czerwonej hortensji wszystkie są ,u mnie w nocy może pół godziny ledwo padało tak ostatkiem sił ,w ziemi jest ogromna susza bo dzisiaj kopałam w rabacie,to z ziemi kamień tak ciut głębiej,pozdrawiam i niech nam w końcu doleje ;:196
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Witaj Tereniu kochana ;:196
Dawno nie byłam u Ciebie , tydzień temu w szpitalu zmarł mój tata . :(
No widzisz jaka to sprawiedliwość nie równa na tym świecie ja mam deszczyku już za dużo ,ale przynajmniej zielsko bedzie dobrze wychodzic jak znajdę ,oczywiście czas na wyrywanie .
Z niewidzialnymi zdjęcia nie tylko u Ciebie jest problem ,przeglądając wątki często patrzyłam na wyraz ''obrazek'' :wink:
Zdrówka Ci życzę i rodzince ;:167 ;:167 ;:167
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
beacia0088
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lis 2013, o 20:18

Post »

Tereniu mam nadzieję,że chociaż dzisiaj w nocy u ciebie polało bo u mnie dość mocno padało :)
Miłego dnia :)
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Tereniu, no i jak z tym deszczem u Ciebie kochana?, gdybym miała tyle siły żeby go dmuchnąć do Ciebie ;:108 , u nas podlewa co dziennie ;:108
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37

Post »

Tereniu, Marysiu paulownia przeżyła, za lato niewiele urosła ale teraz nadrabia bo co noc coś pada, dziś tak samo między 2 a 4 padało. Robi za rusztowanie dla milina, który pierwszy raz zakwitł. Tereniu może Ci podleje w piątek albo sobotę bo coś się kroi, oby :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”