Kochani jesteście Witajcie  

Miło,że do mnie zaglądacie.
Za wszelkie życzenia zdrówka, wparcie i każde słowo dziękuję  

Ciut lepiej,Ale jeszcze ,boli, leki, kołnierz, mąż jak stróż pilnuje,żebym coś nie robiła za dużo.a mnie aż świerzbi..
Przez ten wypadek, wszystko się  zmieniło. SOR , ubezpieczyciel,  zwolnienia, sprawy różne , lekarze,,itp.
 Annes 77-Aniu;  Tak, mamy domek i nowy kawałek na stworzenie raju.ale kiedy to będzie z tym rajem.. to najpierw orka będzie.
Coraz coś już dosadzałam, a teraz przez ten wypadek - przerwa  

Przez jedną nieuwagę kogoś,, , spokój - w niepokój, zdrowie w ból.Ale i zdałam sobie sprawę jak kruche jest życie.I ,że  mam Panu Bogu za co dziękować,za to ,że nasz rodzina jest dalej cała.

iwek-Iwonko;cyma2704-Soniu ; Anna55-Aniu;witch ; kasia100780  Dziękuję wam za dobre słowo i życzenia zdrówka na pewno się przydadzą  

Życie nas często wyprzedza, zaskakuje.Świat pędzi,,ale  dzięki Bogu,że tylko tak to się skończyło na skręceniu szyi i wiązadeł.Boli,,ale przestanie.
Ale  dzieci mają nas , a my ich 

Fiona tylko na ptaszki się zagapia, nie łapie ich  

kropelka-Mariolu   Dziękuję  

dorotka350-Dorotko; Anna55-Aniu; any57-Any; Tulap-Mati   Nie wiem , jak ta dziewczyna jechała.staliśmy chwilę z włączonym kierunkowskazem do skrętu do domu juz .!!, 
czekając aż samochody  z na przeciwka przejada, i  aż bum , szok , lecę do przodu,Nigdy tego nie zapomnę.Świat  jak w zwolnionym tempie,, , tętni    coś i pcha  i potem z impetem do tyłu nas wciska
.Potem jak zobaczyliśmy,,ż( po wypadku ),że fotele mamy wygięte do tyłu o 45- 55  stopni.Taka to siła była,A ona czy rozmawiała z chłopakiem co obok jechała, czy pzrez telefon,,, nie wiem,,
 i już to mi nie potrzebne,Stało się i dzięki Bogu, żyjemy..Ciut od szyby,, .Cali.
Dziękuje bardzo,że życzonka zdrowia, przyda się i za dobre słowa - dziękuje .
Jeszcze nie mam tyle siły ,żeby do was zajrzeć  

Ale Byłam na działce 
kleome- fajne, ładne, długo kwitnie.Pierwszy raz mam je  swoim ogrodzie. Wysiałam z nasionek.A teraz one się wysiewają , czy też trzeba od nowa wysiać ??

Eden rose

]

[/url]

Tegoroczny nabytek - Hortensja bukietowa Sundae Fraise

Bobo
-- 12 wrz 2015, o 22:18 --
Następny bylinowy zakwitł