pobudka
Skromny ogród Joli - 2008r.
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jolu 
Jolu, ten Twój ogródek to taki "skromny" wcale nie jest ;-) Jest bardzo piękny, tyle przestrzeni i zieleni. Ile Ty masz tych hektarów ?
Jolu, masz fajną rodzinkę. Słodkie i sympatyczne dzieciaki, śliczna córa (rówieśniczka mojego syna), przystojny mąż i Ty taka piękna i zgrabna laska !
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich prac z drewna. Pomysłowa studzienka, paśnik dla jelonka i jelonek, nooo i te śliczne ludziki
Zdolna jesteś !!!
Kiedy Ty znajdujesz czas na to wszystko przy piętce dzieciaków ?
Super zagospodarowaliście plac zabaw dla pociech !!!
Mała kicia przesłodka
Szczerze współczuję z powodu ukochanej kotki Kasi. Rozumie Wasz ból, też przez to przeszliśmy kilka lat temu, a mój syn przeżył to podobnie głęboko jak Twoja mała córeczka.
Jolu, co to za trawa ozdobna rośnie w Twoim oczku wodnym ?
Trzmielina oskrzydlona to moje niespełnione marzenie, ja na Twoim miejscu poszukałabym małych odrostów i przytaszczyła do ogródka.
Jolu, fajnie tu u Ciebie jest, będę Cię często odwiedzała.
Wiesz, że przez Twój wątek nie można przejść szybko, każdy post wciąga, a jest ich sporo ;-)
Pozdrawiam cieplutko
Jolu, ten Twój ogródek to taki "skromny" wcale nie jest ;-) Jest bardzo piękny, tyle przestrzeni i zieleni. Ile Ty masz tych hektarów ?
Jolu, masz fajną rodzinkę. Słodkie i sympatyczne dzieciaki, śliczna córa (rówieśniczka mojego syna), przystojny mąż i Ty taka piękna i zgrabna laska !
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich prac z drewna. Pomysłowa studzienka, paśnik dla jelonka i jelonek, nooo i te śliczne ludziki
Kiedy Ty znajdujesz czas na to wszystko przy piętce dzieciaków ?
Super zagospodarowaliście plac zabaw dla pociech !!!
Mała kicia przesłodka
Szczerze współczuję z powodu ukochanej kotki Kasi. Rozumie Wasz ból, też przez to przeszliśmy kilka lat temu, a mój syn przeżył to podobnie głęboko jak Twoja mała córeczka.
Jolu, co to za trawa ozdobna rośnie w Twoim oczku wodnym ?
Trzmielina oskrzydlona to moje niespełnione marzenie, ja na Twoim miejscu poszukałabym małych odrostów i przytaszczyła do ogródka.
Jolu, fajnie tu u Ciebie jest, będę Cię często odwiedzała.
Wiesz, że przez Twój wątek nie można przejść szybko, każdy post wciąga, a jest ich sporo ;-)
Pozdrawiam cieplutko
- Danio

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
Joluś świetna rodzinka, poza wieloma obowiązkami pewno też pełno śmiechu i radości. Jesteś WIELKA!
Dorota
Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tess cieszę się ze narobiłam Ci smaka ;:13 Asiu niedziela zleciała , nawet nie wiem kiedy w miłej atmosferze
Halinko widzę że zwiedziłaś mój wątek od A do Z , bardzo się cieszę że Ci się podoba .Mam nadzieję ze będziesz teraz moim częstym gościem , co będzie mnie ogromnie cieszyć .Halinko ale żeśmy wczoraj się pośmiały co ? Również dziękuję Ci za miłe i pochlebne słowa .Kochana jesteś
Dorotko powiem Ci że obowiązków jest sporo ale i śmiechu bardzo bardzo dużo i nie chciałabym aby było innaczej Lisko na szczęście żyję bo co by poczeła rodzinka beze mnie hi hi
Halinko widzę że zwiedziłaś mój wątek od A do Z , bardzo się cieszę że Ci się podoba .Mam nadzieję ze będziesz teraz moim częstym gościem , co będzie mnie ogromnie cieszyć .Halinko ale żeśmy wczoraj się pośmiały co ? Również dziękuję Ci za miłe i pochlebne słowa .Kochana jesteś
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Jolu, teraz tu już będę Twoim częstym gościem, nie pozbędziesz się mnie ;-)
U Ciebie tak miło i sympatycznie mija czas. Można się podszkolić, pośmiać iiii "pomaszkiecić "- serwujesz takie pyszności
Ojjjjjj, pośmiałyśmy się wczoraj, ja nie mogłam pisać z tego śmiechu, a potem z tego śmiechu mnie brzuch bolał
))))))))
Pozdrawiam cieplutko ;-0
U Ciebie tak miło i sympatycznie mija czas. Można się podszkolić, pośmiać iiii "pomaszkiecić "- serwujesz takie pyszności
Ojjjjjj, pośmiałyśmy się wczoraj, ja nie mogłam pisać z tego śmiechu, a potem z tego śmiechu mnie brzuch bolał
Pozdrawiam cieplutko ;-0