ALU tak pokazuję z opóźnieniem ale nie tak dawno bo nasionek mam zaledwie 2 lub 3 tyle się zawiązało bo upaliło. miało padać ale tylko postraszyło do kitu.
Maryniu tak myślałam. Nasionek jak chcesz więcej to służę. A może i sadzonki się znajdą.
Popadało chwilę u mnie ,ale to nie to na co liczyłam. Już nie mam bardzo co pokazać. Wszystko do mimo,że podlewałam.
Witaj Alu ta pogoda mnie zniechęciła do uprawy teraz tylko uporządkować do jesieni a potem zimy.Alu wczoraj i u mnie popadało jutro sobota wybieram się porobić trochę porządku. Mam nadzieję że ta ilość trojeści mi wystarczy nie chcę mi się już dosiewać. Patrzyłam jeszcze jest zielony jeden listek sangwinarii.Jedna lilia biała pełna wypuściła pąki widać że pełna ale niestety nie rozkwitła/brak siły/i już płatki opadają.Ale lato do kitu.Czekam na kwiaty barbuli bo bardzo dużo się rozrosła ale trzeba jeszcze chwilę poczekać. pozdrawiam
Witajcie pragnę obwieścić że dzisiaj popołudniu popadało i to ostro nie wiem jak głęboko nie sądzę ale jak pojechałam na działkę po deszczu to rośliny dęba stały widok taki mnie zachwycił.
Maryniu u mnie też popadało,ale krótko.Dobre i to,bo faktycznie rośliny odżywają nawet po niewielkich opadach.
A co jeszcze Ci kwitnie na działce? Miłej niedzieli.