Dobrze to ujęłaś ;" wiem, ze musi być gorzej żeby mogło być lepiej! "Taką i ja mam nadzieję, ze dam radę z tym wszystkim i z ogrodem też

Nowa działka, to jeszcze wcale nie suuper. Nożyce to może przydałby się. Ale czasu brak.
Ale wszystko przede mną jeszcze ;
Tulap-Mati Mieszkamy w mieście, pracujemy w nim.Dzieci do szkoły tutaj maja bliżej.Wprawdzie tylko już synio najmłodszy( 3 gimnazjum)
Tak, to przeprowadzka z bloku do tego jednorodzinnego domku.Mniejsze opłaty .
Dębowy zostaje . Każdy ogród może być piękny.Na to trzeba czasu i kasy na roślinki.Ja na to drugie teraz nie mam.cosik z mojej działki podzielę , dosadzę .
Działka nasza jest przy zalewie, na wsi. to suuper miejsce na odpoczynek po zgiełku miasta i..
Może jak pójdziemy na emeryturki( a to jeszcze daleko- trzeba pracować ) To tam zamieszkamy.zobaczymy co zresztą życie nam przyniesie

witch-Aguś ; cyma2704-Soniu;karolacha-Karolinko Oj to życie na pudłach to trochę wkurzające,chcesz coś znaleźć i nie wiesz gdzie jest.Nawet w nowych szafkach jak poukładasz to tez dalej szukasz, bo jeszcze się człowiek nie przyzwyczaił, gdzie co jest :crazy: Ja jeszcze nie wiem , kiedy opanują moją teraźniejsza sytuację :dry: Kilka miejsc cienistych jest i ciesze się, bo tam już pójdą hosty.Jeszcze mi brak miejsca na nie .ale coś się wymyśli.Macie rację, coś się przytnie, cos wytnie,,ale sporo zostanie z drzew .A tymczasem Debowy ładniejszy

.Tylko żeby jeszcze popadało.Bo dalej suuucho strasznie :

Trawa wypalona i nie tylko maliny zasuszone.Jeżyny też

nowa działka - tak t to nowe wyzwanie.I to jeszcze jakie!!

iwona0042- Iwonko Hibiskusy syryjskie mam 3.Bylinowe mam 2.La i w domu mam dwa inne , na parapecie

hortensja kyushu