Kolorowy ogród Geni - 2008r
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Geniu po pierwsze awatarek super, miło Cię widzieć.
Dalszy ciąg zdjęć z lata przeurocze, lilie i liliowce super kolory.Ta ilość rododendronów
, oj będzie co oglądać wiosną. Ogród Twój bardzo mi się podoba, ja u siebie nie mam takiej ilości kwiecia to z przyjemnością pooglądam u Ciebie, sorki że częściej nie zaglądam, ale po prostu brak czasu i ciężko mi się dopchać do kompa bo dzieci okupują 
Dalszy ciąg zdjęć z lata przeurocze, lilie i liliowce super kolory.Ta ilość rododendronów
pozdrawiam Lila
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ależ piękna hortensja i te pachnące lewkonie.
Na rdugim zdjęciu dałaś przepiękne gożdziki. Tak żywych kolorów dawno nie widziałam.
Geniu czym nas jeszcze zaskoczysz, bo nie wątpię, że zdjęć będzie jeszcze mnóstwo.
Wyobrażam sobie jaki zapach musiał się rozchodzić w pobliżu lilii i lewkonii.
Cudownie.
Na rdugim zdjęciu dałaś przepiękne gożdziki. Tak żywych kolorów dawno nie widziałam.
Geniu czym nas jeszcze zaskoczysz, bo nie wątpię, że zdjęć będzie jeszcze mnóstwo.
Wyobrażam sobie jaki zapach musiał się rozchodzić w pobliżu lilii i lewkonii.
Cudownie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie martw się Geniu, Admin już zadbał o rozrywkę dla nas na okres zimowy - wystarczy tego do wiosny.
A forumki bawią się i bez fotek - będzie wesoło, zobaczysz. :P
A forumki bawią się i bez fotek - będzie wesoło, zobaczysz. :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kubanki
Ja też cieszę się że mieszkasz niedaleko. Będziemy mogły wiosną się spoykać np. umówić się na zakupyJeżeli chodzi o lilie to ja mam dobrą ziemię ale ścisłą do swojej dodaje kompost i torf . Kupuje cebule i sadzę na gł 10 cm co 15 cm. Wiosną zawsze podsypuję azofoską robie to na oko no i 2 lub 3 razy opryskuje środkiem grzybobójczym. Myślę ze chociaż ze 40 cm grubości musisz mieć żyznej ziemi . Ja liliowce mam w grządce w słońcu
Genia
Ja też cieszę się że mieszkasz niedaleko. Będziemy mogły wiosną się spoykać np. umówić się na zakupyJeżeli chodzi o lilie to ja mam dobrą ziemię ale ścisłą do swojej dodaje kompost i torf . Kupuje cebule i sadzę na gł 10 cm co 15 cm. Wiosną zawsze podsypuję azofoską robie to na oko no i 2 lub 3 razy opryskuje środkiem grzybobójczym. Myślę ze chociaż ze 40 cm grubości musisz mieć żyznej ziemi . Ja liliowce mam w grządce w słońcu
Genia