Dekoracje okienne, jak ładnie ubrać okno?
Myślę, że niezależnie od oferty cenowej materiałów, potrzebne są jeszcze umiejetności aranżacji tego wszystkiego w mieszkaniu, z czym mają problemy nawet architekci tej firmy. W związku z tym proponują albo prostactwo dekoracyjne albo kicz przeładowany krzykliwymi zestawami materiałów, od których głowa każdego by rozbolała już po tygodniu. Mnie bardzo się podobają wnętrza w stylu angielskim, zwłaszcza ich kuchnie i chętnie bym widziała doradztwo w tej kwestii, nawet za cenę jakiejś dopłaty do oferowanych materiałów. W sklepie staję bezradna przed bogactwem ofert, bo nie ukrywam, brak mi dobrego gustu i w efekcie wychodzę z niczym. Z urządzenia własnego mieszkania nie jestem zadowolona a na architekta mnie nie stać. W Empik-ach katalogów angielskich wnętrz też prawie nie ma
Reniu4 będę wdzięczna za te wzory. Może coś mi z tego wyjdzie.Szukam dalej i nic nie mogę odpowiedniego dobrać. Wiem jak to ma wyglądać ale nawet nie mogę dostać ładnego błękitnego jednolitego woalu
Na tym ma być żaglówka, latarnia morska lub jakieś ryby i ponaszywam muszelki na woalu. I jak Wam sie podoba ten pomysł. Na ściane mam 2 obrazki z muszelkami.
Reniu prześlę Ci mój adres na pw.Dzięki.
Leda16, ja również molę minimalizm oczywiście w granicach rozsądku
Mimo, że tyle tego w sklepach to tak naoprawdę mało co jest ładne i praktyczne.
Dom urządzaj tak jak Tobie się podoba a nie projektantowi. Szukaj pomysłów w czasopismach. Ja tak sobie pomagałam, a teraz i tak już wszystko bym zmieniała.

Reniu prześlę Ci mój adres na pw.Dzięki.
Leda16, ja również molę minimalizm oczywiście w granicach rozsądku

Dom urządzaj tak jak Tobie się podoba a nie projektantowi. Szukaj pomysłów w czasopismach. Ja tak sobie pomagałam, a teraz i tak już wszystko bym zmieniała.
Pozdrowionka
Reniu mój maluch ma roczek. Pokój jest o tematyce morskiej i kubusiowej
Córka ma 19 lat i też t5o przerabiałam. W jej pokoju była tylko roleta bez firanki. Nie mogłam na to patrzeć ale cóż ja pozwalałam jej urządzać samej swoje lokum. Teraz mieszka na stancji a w jej pokój na synek. Michał jest jeszcze mały więc mogę poszaleć sama, za parę lat to nie będzie możliwe.
Może kupię organzę ale muszę spotkać taką lejącą się a nie sztywną.

Córka ma 19 lat i też t5o przerabiałam. W jej pokoju była tylko roleta bez firanki. Nie mogłam na to patrzeć ale cóż ja pozwalałam jej urządzać samej swoje lokum. Teraz mieszka na stancji a w jej pokój na synek. Michał jest jeszcze mały więc mogę poszaleć sama, za parę lat to nie będzie możliwe.
Może kupię organzę ale muszę spotkać taką lejącą się a nie sztywną.
Pozdrowionka
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sprawdź w Ikei, kiedyś widziałam tam takie "firankowe" tkaniny w róznych kolorach. Nie przyglądałam się im dokładnie, więc nie wiem, czy to woal, tiul czy jeszcze co innego, rzuciły mi się tylko w oczy rozwieszone przejrzystości we wszystkich kolorach tęczy 

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."