dalie masz niesamowite i nawet doniczkowe się świetnie czują w Twoim ogrodzie.

wyjątkowo ..
   wyjątkowo ..

Liliowce nudne, no co TY
  Liliowce nudne, no co TY  Żadne kwiaty nie są nudne.
  Żadne kwiaty nie są nudne.

To takie moje ulubione rośliny ale trzeba na nie miejsca bo rosną i wysoko i szeroko ale nigdy nie zawiodą z kwitnieniem.
  To takie moje ulubione rośliny ale trzeba na nie miejsca bo rosną i wysoko i szeroko ale nigdy nie zawiodą z kwitnieniem.  

a dalszy ciąg będzie przy wolnej chwili
  a dalszy ciąg będzie przy wolnej chwili 

Liliowce lilie słoneczniki tojeść orszelinowa i wiele innych równie pięknych .Pozdrawiam
 Liliowce lilie słoneczniki tojeść orszelinowa i wiele innych równie pięknych .Pozdrawiam  

Marusiu jak zwykle masa pięknych kwiatów, a te dwie kępy szczególnie zwróciły moją uwagę. Pierwsze to chyba jarzmianki? a drugie, co to jest?amalia pisze:

a sprawdzić nie mogłam, bo coś mi Google nie pracują. Gailardia też mnie ostatnio nie kocha. Śliczne łany!
  a sprawdzić nie mogłam, bo coś mi Google nie pracują. Gailardia też mnie ostatnio nie kocha. Śliczne łany! 

Dziękuję za miły wis
  Dziękuję za miły wis  

Lepnica
 Lepnica