nawet nie wiesz jak zazdroszczę ci deszczu
 U mnie susza jest tak straszna ,że nawet nie wybieram się do lasu nie ma po co
 a swoje ukochane kurki widziałam w tym roku jedynie w Biedronce ...dziesięć zeta za sześć grzybków na tacce
 a swoje ukochane kurki widziałam w tym roku jedynie w Biedronce ...dziesięć zeta za sześć grzybków na tacce 

Piwonia o tej porze roku i w takim kolorze i jeszcze taka wysoka
 Piwonia o tej porze roku i w takim kolorze i jeszcze taka wysoka   

to co będzie na wiosnę ???
 to co będzie na wiosnę ???   

Nie wiem czy widziałaś mam takie kolory pysznogłówek ale podeschnięte i z mączniakiem a Twoje śliczne .
 Nie wiem czy widziałaś mam takie kolory pysznogłówek ale podeschnięte i z mączniakiem a Twoje śliczne .  Budleja ma cudny kolorek
 Budleja ma cudny kolorek   

.
 .

Poczęstowałam się też brzoskwinką.Smaczna.
  Poczęstowałam się też brzoskwinką.Smaczna.  

http://s847.photobucket.com/user/marbru ... y.jpg.html
 http://s847.photobucket.com/user/marbru ... y.jpg.html  cuda! Śliczny floks i ta różowa jeżówka
  cuda! Śliczny floks i ta różowa jeżówka  Tą lilię Henryj widziałam u kogoś i myślałyśmy że to mutant
  Tą lilię Henryj widziałam u kogoś i myślałyśmy że to mutant  No to ogród Twój zaliczony to idę spać.Kolorowych snów
  No to ogród Twój zaliczony to idę spać.Kolorowych snów 

Chyba masz każdą odmianę?
 Chyba masz każdą odmianę?

piękny spacerek odbyłam
 piękny spacerek odbyłam   Cudownie wszystko Ci kwitnie
 Cudownie wszystko Ci kwitnie   
  Floksy , lilie , jeżówka
 Floksy , lilie , jeżówka   Lilie Henryi kupowałam ale jeszcze nie kwitła , chyba że nornice się poczęstowały ?
 Lilie Henryi kupowałam ale jeszcze nie kwitła , chyba że nornice się poczęstowały ?  

.Czekam na pozostałe dalie .U mnie też sporo dalii zjadły ślimaki .
 .Czekam na pozostałe dalie .U mnie też sporo dalii zjadły ślimaki .

wszystkie pw odebrane
  wszystkie pw odebrane